Görüş Bildir
Haberler
Kova Burcu Kadınını İyi Tanıyın

Kova Burcu Kadınını İyi Tanıyın

Ezgi Erk
08.01.2014 - 18:53 Son Güncelleme: 08.01.2014 - 18:57

Kova Burcu Kadını

Çok yönlü olan Kova burcu kadınını, tanımak zordur. Nerede, nasıl davranacağını kavramak güç olduğu için şaşırmayı ve yorulmayı sevmeyen kişilerde adaptasyon problemi ortaya çıkacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aykırı ve farklı diye tanımlanan bayanlar, kova burcuna sahiptirler.Asıl özellikleri çok zeki oluşlarıdır, ancak çılgın olarak tanımlandıkları için bu özellikleri pek kolay fark edilememektedir.Aşk hayatlarında en sadık burçlardan biri konumuna gelebilmelerine rağmen, asıl problem, zor sevebilmeleridir. 

Daha da kötüsü, aşkı yakaladıktan sonra da bunu sürdürebilmede sıkıntı yaşamalarıdır. Elde tutmanın zor olduğu Kova burcu kadını, her zaman renkli ve canlı bir hayat peşinde koşar. Âşık olduktan sonra da davranışlarını yorumlamak zordur; çünkü sadece karşı cinse odaklanmazlar, sevgileri evrenseldir, bu yüzden de karşı cinsin şüphe duymasına neden olurlar.  

Bütün ömrünü çocuklarına adamazlar, ancak kontrolü ellerinde tutmakta başarılıdırlar. Aynı zamanda hem evlerine hem de arkadaş çevrelerine ayırdıkları zamanı dengeler, mükemmele yakın bir yaşam biçimi yakalarlar.Saygı, onların yaşamında önemli bir yer kaplar. Bitmek üzere olan ilişkiler konusunda da sabırlı ve özverilidirler.

Kova burcu kadınının çok iyi anlaştığı burçlarİkizler ve Terazidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
45
11
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Okyanus Ece

Kova burcu kadınının çok iyi anlaştığı burçlar; İkizler ve Terazidir. iki en iyi arkadaşım trazi ve ikizler of ne kadar burcuna uyan bir insanım kmjnhgfdsz&l... Devamını Gör

mutlu

kısaca dengesizler yani

Hamide Aksu

Kova burcuyum,hoşlandığım çocuk ikizler,umarım,duygulaeım karşılık bulur