onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Konuşurken Elinde Patladı

Konuşurken Elinde Patladı

guncel haber
03.07.2014 - 14:38 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 14:53

Antalya'nın Alanya İlçesi’nde oturan 24 yaşındaki Ece Gülbahçe, konuştuğu sırada cep telefonunun patlayarak alev alması sonucu el ve yüzünden yaralandı.

Alanya’nın Saray Mahallesi’ndeki olay, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Kızlarpınarı Caddesi’ndeki çalıştığı özel hastaneye giden Ece Gülbahçe’nin, işyerinin önüne geldiği sırada telefonu çaldı. Telefonu açarak konuşmaya başlayan Gülbahçe’nin, 1 yıl önce aldığı cep telefonunun bataryası aniden patladı.

Cep telefonunun alev alması sonucu yüzünden, kulağından, boynundan ve elinden yaralanan Gülbahçe’ye ilk müdahale çalıştığı hastanede yapıldı. Tedavi ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Saray Polis Merkezi’ne giderek telefon üreticisi firma hakkında şikayetçi olan Gülbahçe, 'Telefonumu alalı daha 1 yıl oldu. Faturalı ve orijinal bir telefon nasıl bu hale gelebilir? Üretici firmadan şikayetçiyim' dedi.

TRT Türk

Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/turkiye...
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam