Görüş Bildir
Haberler
Kışın Trend Şapka Modelleri

etiket Kışın Trend Şapka Modelleri

Kadınon.com
09.01.2015 - 20:27 Son Güncelleme: 11.01.2015 - 20:19

Kışın Trend Şapka Modelleri

Yılın ilk karı bugün yağdı. Soğuyan havada hem hasta olmamak için hem de şıklığınızdan taviz vermemek için kullanılan birbirinden güzel şapka ve bereler 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda sizleri bekliyor.

Şapka ve bereler her ne kadar soğuktan korunmak için kullanılsa da bayanlar için daha çok kıyafetlerini tamamlayan aksesuarlar olarak görülüyor.

Bu sezon şapka trendleri arasında en dikkat çeken model kürk ve örgü detaylar. Kıyafette olduğu gibi şapkada da kürk ve örgü oldukça sık kullanılmış. Şık ve gösterişli olan bu kürklü şapkalarla dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız.

Örgü şapkalar ise sokak modasının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Günlük hayatınızda oldukça rahat kullanabileceğiniz bu model daha çok nostaljik bir hava katıyor. Bir diğer şapka modeli ise pon pon şapkalar. Oldukça sevimli görünen bu şapkalardan siz de bir tane alıp kullanabilirsiniz. Ya da örebiliyorsanız kendiniz için bir tane örebilirsiniz.

Bunlara alternatif olarak bere ve kasketli şapkaları da tercih edebilirsiniz. Bere ile spor ya da şık görünmek sizin elinizde. Birbirinden farklı renklerle bu kış cıvıl cıvıl olacak. Yine bu sezon melon şapkalar ve fötr şapkalar da trendler arasında. Daha çok klasik ve kendinize özel bir tarzınız varsa kıyafetlerinizi bu şapkalarla taçlandırabilirsiniz.

Siz de bu kış tarzınıza uygun bir şapka modeliyle kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Veya tarzımı değiştirmeyi düşünüyorsanız bu senenin trendlerine ayak uydurabilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin şapkasız dışarı çıkmayın. Kışın saçlar her zamankinden daha kolay kırılabiliyor. Hatırlatalım dedik.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/moda/kisin-tre...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın