Görüş Bildir
Haberler
PlayStation 4 Sahipleri İçin 5 Muhteşem Oyun

PlayStation 4 Sahipleri İçin 5 Muhteşem Oyun

Furkan İlbay
26.07.2014 - 03:33 Son Güncelleme: 26.07.2014 - 19:13

PlayStation 4 sahipleri için 11 muhteşem oyun

PlayStation 4’ün oyuncular tarafından sevildiği kesin fakat sadece oyuncular tarafından sevilmesi yetmiyor. Sevginin devam etmesi için PlayStation 4’ün bir şeyler vaat etmesi gerekiyor. Bu şeyler ise oyuncular için en önemli şey olan oyunlar PlayStation 4’ünüzü satın aldığınızda ise oynayabileceğiniz 11 oyunu sizin için listeledik.

Kaynak: http://www.killallbosses.net/playstat...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Killzone: Shadowfall

FIFA 14

FIFA 14

Fifa her yıl kendine yenilik katması ile oyuncuları kendine bağlamayı başarıyor. Özellikle PlayStation 4′te oynadığınız FIFA ile PlayStation 3 arasındaki fark size farklı bir oyun oynuyormuş hissini verebilir. Yeni nesil ile beraber gelişen çoklu oyuncu özellikleri ile PlayStation 4’te DualShock 4 ile beraber arkadaşlarınızla oynayarak zevk alabileceğiniz bir oyun olmayı başarmış.

Battlefield 4

Battlefield 4

Bu konuda şüphe yok Battlefield 4 Dualshock ‘u elinize aldığınızda size en iyi multiplayer shooter deneyimini yaşatacak olan oyundur. Elbette Battlefield 4’ü PlayStation 3’te de oynayabilirsiniz fakat 7 yıllık bir cihazın size verebileceği performans hiç hoşunuza gitmeyecektir. Özellikle de PlayStation 4’te 64 kişi desteği ile oynama fırsatını bulduğunuzda. Olaylar keşke bununla sınırla kalsa ama değil. Daha küçük haritalar ve buna benzer şeyler eski nesilde oynadığınızı size kötü anlamda hissettiriyor.

En basitinden ateş eden konteyner kontrol etmek istemezsiniz, değil mi?

inFamous: Second Son

inFamous: Second Son

Delsin Rowe gerçekten süper güçlere sahipmiş gibi gözüküyor. Fakat kimse onun yeterince gücü bir arada tutmadığını söyleyemez. Güçleri çekebilmesi ile beraber beton, video, neon ışığı ve  duman güçleri ile durdurulamaz bir kondüit olmayı başarıyor.

Açık dünya oynanışına sahip olan inFamous: Second Son yeterli hikâyesi ve güzel grafikleri  -yıkılabilir çevre unsuları ile beraber- oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor. Ayrıca oyunun sonunda masum insanlara yaptıklarınıza göre yani kim vurduya götürüp götürmediğinize göre ya da görev içerisinde karşınıza çıkan seçenekler arasından tercihlerinize göre karma puanı almanız, eski oyunlardan miras bir gelenek olarak devam ediyor.

Tomb Raider: Definitive Edition

Tomb Raider: Definitive Edition

2013 yılında çıkışını gerçekleştiren Tomb Raider yeni nesil konsollara çok geçmeden Definitive Edition paketi adı altında çıkartıldı. Lara Croft’un daha çok nasıl Tomb Raider olduğunu ele alan oyun genel olarak Lara Croft’un gizemli bir şekilde Yamatai adasında hayatta kalması üzerine şekilleniyor.

Definitive Edition ile beraber PlayStation 3 ve Xbox 360′ta göremediğimiz ayrıntılara ve oynayamadığımız 1080p çözünürlüğüne PlayStation 4 ve Xbox One’da sahip oluyoruz. Dağlar kadar fark bulunan PlayStation 4‘te güçlendirilmiş ışıklandırmalar, flash ışıkları Lara’nın üzerinden yer alan Tress FX saç teknolojisi gibi pek çok şey eklenmiş bulunuyor. Lara’nın yeni macerasına Definitive Edition ile devam edeceğinize eminiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın