Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Süper Kahraman Gibi Hissettiğiniz 7 An

Kendinizi Süper Kahraman Gibi Hissettiğiniz 7 An

İnsanlığın iyiliği için kendinizi feda etmişcesine yüce hissettiğiniz bazı anlar vardır. Bu anların hemen ertesinde çevrenizde hale oluşmuş, üçüncü gözünüz çıkmış, Nirvana'ya ulaşmış gibi hissedersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fıkrasına Gülünmeyen Arkadaşa Kibarlık Olsun Diye Gülünen An

Herkesin güleceği beklentisiyle bir fıkra anlatmışsınızdır. Ancak fıkranın bitiminde cırcır böceklerinden başka bir ses duyulmamaktadır. İşte tam o anda sessizliği yaran bir 'ayıp olmasın' kahkasıyla arkadaşınız yetişir. O ne güzel bir arkadaş, ne güzel bir dosttur.

2. Yemeğini Bitiremeyen Arkadaşınıza Yardım Ettiğiniz An

Arkadaşınız bütün yemeğini bitiremeyince dünyadaki kaynakların ziyan olmaması için yardıma yetiştiğinizde insanlığın iyiliği için kendini feda eden Mesih ruhlu yüce bir vatandaş gibi hissedersiniz.

3. Bozukluk Para Çıkmayınca Cepten Bozuk Para Çıkardığınız An

Bazen sadece 1 liranın 1 milyon dolardan daha önemli olduğu anlar olur. Bozuk para olmadığı için alışveriş yapılamayacağı için iki taraf da bundan zararlı çıkacaktır. Ancak siz bozuk paranızla bir Kemal Derviş edasıyla yetişmiş ve ekonomiyi kurtarmışsınızdır.

4. Arkadaşınıza Mendil Uzattığınız An

Hastalıktan veya üzüntüden burnu adeta Niagara Şelalesi gibi akan arkadaşınız sizin uzattığınız o mendille ihya olur, birden hastalığı sihirli bir dokunuşla iyileşmiş gibi olur.

5. Kimsesizlerin Kimi, Akbilsizlerin Akbili Olduğunuz An

Gerçi adı İstanbulkart olarak değişti ama olsun. Hiçbir yerde akbil bayiinin olmadığı bir yerdesinizdir. Akbili olmayan zavallı bir vatandaşımıza fakire bir tas çorba misali o yüce elinizi uzatmışsınızdır. O anda hangimiz kendini bir derviş gibi hissetmez?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yanında Ağrı Kesicisi Taşıyan Tek Kişi Olduğunuzu Fark Ettiğiniz An

Ağrılar içinde kıvranan bir kişi düşünün. Ve ağrı kesicisi olan tek kişi sizsiniz. Tek dokunuşuyla ağrıları söküp atan bir ermiş gibi hissetmez misiniz?

7. Vize ve Final Öncesinde Çevrenizdekileri Aydınlattığınız An

Vizenin başlamasına sadece 1 saat kalmıştır. Ancak önceki gece neredeyse çalışmayan veya konuları anlamayanları ak sakallı bir bilge gibi aydınlatırsınız, çevrenize adeta ışık saçarsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın