Görüş Bildir
Haberler
Karın Şişliğine Ne İyi Gelir?

Karın Şişliğine Ne İyi Gelir?

Ömer BULUT
28.07.2013 - 16:06 Son Güncelleme: 28.07.2013 - 16:09

Karın Şişliğine Ne İyi Gelir?

Hem yanlış yapılan diyetler sonucunda hem de ağır olan besinlerin midede zor sindirilmesinden kaynaklı olarak husule gelen karın şişkinliği, aynı zamanda hormonal bozukluklardan, enzim eksikliğinden ve iltihaplanmadan dolayı da ortaya çıkabilir. Karın şişliğinin enönemli sebebi ise kanser hastalığıdır. Karın şişliğine iyi gelen şeyleri sizler için makalemizde açıkladık. Eğer karın şişliğine yol açan şeyönemli bir sağlık sorunuysa muhakkak uzman doktor eşliğinde tedavi edilmelidir. Beslenme bozukluğundan kaynaklı ciddi olan karın şişliğinin tedavisi için makalemizdeki önerilere kulak verebilirsiniz.

Beslenme bozukluğu ve beslenmede yapılan hatalardan dolayı ortaya çıkan karın şişliğinde öncelikle beslenmede bir takım değişiklikler yapılmalıdır. Bunların başında ise beslenmede lifli gıdaların tüketimine ağırlık vermek gelir. Keten tohumu, barbunya, çilek, brokoli gibi lif bakımından zengin olan yiyecekler bol bol tüketilmelidir. Bu yiyecekler bağırsaklara çok faydalı olmaktadır.

Karın şişliğine bitkisel çözüm arıyorsanız hindiba, zencefil ve nane çayı demleyip her gün içebilirsiniz. Bol bol su içmeye de özen göstermelisiniz. Ayrıca muz, kereviz, kahverengi pirinç de ihtiva ettikleri besin maddeleri sayesinde karın şişliğine çok iyi gelmektedirler.

Kaynak: http://saltza.com/karin-sisligine-ne-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın