onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Toplantılarınızda Kullanabileceğiniz Zoom Alternatifi Online Toplantı Araçları

Toplantılarınızda Kullanabileceğiniz Zoom Alternatifi Online Toplantı Araçları

Pelin Yelda Göktepe
06.04.2020 - 15:50 Son Güncelleme: 07.12.2023 - 13:04

Karantina günlerinden sonra yapılması gereken toplantılar Zoom'a taşındı. Haliyle de bir yoğunluk oluştu. Zoom'a alternaitf olabilecek bu toplantı araçları bu dönemde oldukça işinize yarayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

1. OctaMeet

1. OctaMeet

OctaMeet, OCTAPULL tarafından geliştirilen yerli bir video konferans uygulaması. Yerel ve yeni nesil video konferans çözümüyle kullanıcılara güvenilir ve etkili bir toplantı deneyimi sunuyor.

Ekran & dosya paylaşımı, ortak video izleme ve gürültü engelleyici gibi yenilikçi özellikleriyle toplantı planlama, yürütme ve raporlama süreçlerinde sorunsuz bir deneyim sağlıyor. Toplantı odaları özelliği ile de rutin toplantılar kolayca düzenlenebiliyor.

OctaMeet, diğer uygulamalardan farklı olarak birebir görüşmelerde ücretsiz ve sınırsız kullanım imkânı sunuyor, böylece kullanıcılar kesintisiz video konferans deneyimi yaşayabiliyor. Toplantılar 40 dakika ile sınırlı değil, bu sayede kullanıcılar ani kesintiler ve yeniden toplantı başlatma ile zaman kaybetmiyor.

OctaMeet, yıllık taahhüt zorunluluğu olmadan aylık aboneliklerle kullanılabiliyor ve uygun fiyatlandırma avantajıyla kullanıcılara bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

OctaMeet, masaüstü ve mobil uygulamalarıyla kullanıcılara geniş bir kullanım esnekliği sağlıyor. OctaMeet masaüstü uygulaması, Microsoft Store ve Mac App Store uygulama mağazaları üzerinden kolayca indirilebiliyor.

App Store ve Google Play Store üzerinden ise indirilip mobil olarak da kullanılabiliyor.

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

2. Whereby

2. Whereby

Bu uygulama diğer ücretsiz toplantı uygulamalarına göre oldukça hızlı fakat yalnızca 4 kişilik bir grup ile toplantı yapabiliyorsunuz. Ayrıca ekran paylaşımı özelliğini de kullanabilirsiniz. 

3. Jitsi Meet

3. Jitsi Meet

Jitsi Meet Slack, Google Calendar ve Office 365 ile entegre bir şekilde çalışan bir uygulamadır. 75 kişilik bir grup ile toplantı yapabilirsiniz fakat daha kaliteli bir iletişim için 35 kişiyi aşmamanız önerilir. 

4. Starleaf

4. Starleaf

Starleaf yalnızca koronavirüs süresince ücretsiz olan bir uygulama. 46 dakikalık toplantılar yapabileceğiniz bu uygulama 20 kişi ile sınırlı. 

5. Cisco Webex

5. Cisco Webex

Cisco Webex ile 100 kişiye kadar, süre kısıtlaması olmadan HD kalitesinde toplantı yapabiliyorsunuz. Bu yüzden kalabalık şirketler için en tercih edilebilir olan uygulama bu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

6. Free Conference Call

6. Free Conference Call

Aynı anda 1000 kişiyle, en fazla kişi kapasitesine sahip toplantı uygulaması budur. Uygulama daha çok büyük şirketler tarafından tercih edilir. 

7. Google Hangouts Meets

7. Google Hangouts Meets

Yaklaşık 30 kişilik bir grupla görüntülü konuşma yapabilmenizi sağlayan bu uygulama diğer Google uygulamalarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor.

8. WeChat

8. WeChat

WeChat ile sesli ve görüntülü görüşmeler yapabiliyorsunuz. Görüntülü görüşme 9 kişi ile sınırlı. 

9. GoToMeeting

9. GoToMeeting

Aynı anda 25 kişiye kadar toplantı yapabileceğiniz bu uygulama yalnızca ilk 1 ay ücretsiz. 

10. Microsoft Teams

10. Microsoft Teams

Bu uygulama ile çoklu sohbet odaları veya kanalları oluşturulabilirsiniz. Ayrıca görüntülü ya da sesli konuşmanız gerektiğinde grubunuzla birlikte doğrudan Skype'a yönlendirilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

11. Google Duo

11. Google Duo

Bu uygulama ile 8 kişiyle aynı anda yüksek kalite ile görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. 

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Kocaeli Üniversitesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldum. Yazma uğraşının her alanında kendimi geliştirmeye çalışırken, değişen dünya ile birlikte yazdıklarımla internet ortamında da yerimi aldım. 2017 yılında Onedio ailesine dahil oldum ve o günden beri çeşitli kategorilerimizde içerik ürettim. Son yıllarda ise sosyal medyada viral olmuş pek çok türde videoyu sizlerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
5
3
2
2
2
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın