Görüş Bildir
Haberler
Kadlec İddiaları Yalanladı!

Kadlec İddiaları Yalanladı!

Batuhan
05.03.2014 - 14:20 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 15:06

Kadlec İddiaları Yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Michal Kadlec, milli takım kampında yaptığı açıklamaların basında farklı şekilde yansıtıldığını iddia ederek, 'Hiçbir zaman hocasının kararını sorgulayan bir oyuncu olmadım' dedi.

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın kampında bulunan Kadlec, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, röportajda söylediği şeylerin farkı bir noktaya çekildiğini ileri sürerek, 'Bana '3 haftadır oynuyordun, 3 hafta üst üste oynayan bir oyuncu olmana rağmen bu hafta oynamadın. Hocan seninle neden oynamadığına dair bir konuşma yaptı mı?' şeklinde bir soru soruldu. Ben de gayet normal olarak hocayla aramızda böyle bir konuşma geçmediğini söyledim ama haberlerde anlatıldığı gibi taktikle, hocanın kararlarıyla ilgili hiç bir şey söylemedim' ifadelerini kullandı.

Michal Kadlec, teknik direktörleri Ersun Yanal ile iletişim sorunu olduğuna dair bir şey de söylemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Ben böyle bir oyuncu değilim, bunu da beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Hiçbir zaman hocasının kararını sorgulayan bir oyuncu olmadım, olmam da. ‎Ayrıca iletişim sorunumuz olduğuna dair veya o anlama gelebilecek de bir şey de söylemedim. Bir cümlemi çekip bambaşka hale getirmişler.‎ Bunu anlamak da maalesef mümkün değil. Milli takıma her gittiğimde, bu tarz yalan yanlış haberler çıkarılmasından son derece rahatsız olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz bu sene şampiyon olacağız, bunun için çalışıyoruz. Başka şeylerle uğraşacak zamanımız yok.'

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadlec'ten Yanal'a Şok Eleştiri: "Taktiği Bilmiyoruz"

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, ülke basınına yaptığı açıklamada teknik direktörü Ersun Yanal ile ilgili enteresan yorumlar yaptı.

Fenerbahçe'nin Çek savunmacısı Michal Kadlec, Milli takımının oynayacağı hazırlık maçı için gittiği ülkesinde oldukça tartışmayaratacak açıklamalarda bulundu.

9 Şubat'ta oynanan Sivasspor maçında ilk kez birSüper Lig maçına ilk 11'de başlayan Kadlec; 'Kart cezalıları nedeniyle kadroda boşluklar vardı veben de 11'de başladım. Oldukça geniş bir kadromuz var ve bazı eksiklikler olunca sıra bana geldi. Sonrasında Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında da oynadım. Sonrasındayine kadroya giremedim. Takım arkadaşlarım bir problem olmadığını söyledi, hatasız oynamıştım. Hocayı direkt olarak suçlamıyorum ama kadroyu ooluşturuyor' dedi.

'HOCA BİZİMLE İLETİŞİM KURMUYOR'

Leverkusen'den sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Çek savunmacı; 'Hoca bazen bizimle iletişim kurmuyor. Maçtaktiği hakkında bilgi almak zor. Bazen antrenmanda öğreniyoruz, bazen kadroyu kurarken, bazen hiç bilmiyoruz ve bazı zamanlarda maç gününe kadarhangi taktikle oynayacağımız hakkında bilgimiz olmuyor. İşler burada farklı ve neler oluyor bilmiyorum. Burada hala çok fazla ünlü oyuncu var vehocanın benim neden kadroda olup olmadığım hakkında bilgi vermemesi benim için kolay değil. Bazen kadroyu son anda öğreniyoruz ve birçok şey değişiyor' diyerek ilginç açıklamalar yaptı.

'BAZI İSİMLERİ KADROYA YAZMAK KOLAY'

Yanal'ın kadro seçimiyle ilgili de yorum yapan Kadlec; 'Bazı isimleri kadroya yazmakdiğerlerinden daha kolay, Kuyt diğer her oyuncudan daha gerekli bir isim. Ancak geriye kalanyabancılardan 4'ünün oynamaması gerekiyor. Ne yazık ki yapılacak hiçbir şey yok' diyerek şikayetini dile getirdi.

(Sporx)

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/kadlec-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın