Görüş Bildir
Haberler
Iv. Ulusal Veteriner Farmakoloji Ve Toksikoloji Kongresi Elazığ'da Başladı

Iv. Ulusal Veteriner Farmakoloji Ve Toksikoloji Kongresi Elazığ'da Başladı

Malatya Bulvar
13.09.2013 - 01:38 Son Güncelleme: 13.09.2013 - 14:41

Iv. Ulusal Veteriner Farmakoloji Ve Toksikoloji Kongresi Elazığ'da Başladı

'IV. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi' Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da yapıldı.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 'IV. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi'nin açılışı, Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Kongrenin açılışına, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Alli, Prof. Dr. Ahmet Kazez, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ender Yarsan, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Servi, Veteriner Fakültesi Öğretim üyeleri ile çeşitli üniversitelerden 150’ye yakın bilim insanı katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ateşşahin, IV. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi'nin Elazığ’da yapılmasından dolayı Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği’ne teşekkür ettiğini belirterek, verimli ve başarılı bir kongre geçmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: http://www.malatyasonhavadis.com/egit...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0