Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Kariyer.net Test Önerileri

Kariyer.net Test Önerileri

Onedio Content
25.10.2022 - 15:09 Son Güncelleme: 25.10.2022 - 16:42

Örnek Başlık 1: Yazılımcılara Özel Test: Bu Yazılım Testinden Geçebilecek misin?

Insight: Yazılım bilgim ne seviyede?

Hedef Kitle: 20-35 Yaş Yazılımcı

Bu bilgi testinde içeriğe gelen kullanıcı içerikte farklı bilgi soruları ile karşılaşacak. Sorulara verdiği cevaplara istinaden uygun bir sonuç kullanıcının karşısına çıkarılacak. Sonuç kısmının sonunda ise marka bağlaması yer alacak. Örnek soru, sonuç ve marka bağlaması aşağıdaki gibi olacak.

Örnek soru: Aşağıdakilerden Hangisi SOLID prensiplerinden değildir?

Örnek Sonuç: Testten en iyi şekilde geçtin!

Örnek Sonuç: Testten en iyi şekilde geçtin!

Sen tam bir yazılım gurusu olmuşsun. Sorduğumuz tüm soruları büyük bir rahatlıkla çözmeyi başardın! Teknik konulara geliştirdiğin bakış açın seni bu alanda oldukça profesyonel biri haline getiriyor!

Senin gibi profesyonellere özel bir şeyimiz var: techcareer.net ile teknoloji/bilişim alanında çalışan yahut yeni çalışmaya başlamış kişiler Bootcamp, Hackathon ve Hiring Challange gibi etkinliklerle ve önemli teknoloji firmalarıyla buluşuyor. Sen de techcareer.net'e gir yeteneklerini değerlendir!

Örnek Başlık 2: Yazılımcılar Buraya: Senin Hangi Programlama Dili Kullandığını Tahmin Ediyoruz!

Insight: Ben en çok hangi programlama dilini kullanırım.

Hedef Kitle: 20-35 Yaş Yazılımcı

Bu Karakter testinde içeriğe gelen kullanıcı içerikte kültürü ve yazılımı kullanış biçimine dair pek çok soru ile karşılaşacak. Sorulara verdiği cevaplara istinaden uygun bir sonuç kullanıcının karşısına çıkarılacak. Sonuç kısmının sonunda ise marka bağlaması yer alacak. Örnek soru, sonuç ve marka bağlaması aşağıdaki gibi olacak.

Örnek Soru: Seni yazılımda içine çeken şey ne?

Örnek Sonuç: Senin kullandığın programlama dili Python!

Örnek Sonuç: Senin kullandığın programlama dili Python!

Sen Python'ın kolay okunabilir olmasını çok seviyorsun. Büyük ihtimalle kodlamaya da Python ile başladın. Tüm bu nedenlerle Python'ın yeri sende farklı.

Bu programlama dilindeki yetkinliğini kullanıp yeni fırsatlar edinmek istersen seni techcareer.net'e alalım. Teknoloji/bilişim alanında çalışan yahut yeni çalışmaya başlamış kişiler, Bootcamp, Hackathon ve Hiring Challange gibi etkinliklerle ve önemli teknoloji firmalarıyla buluşuyor. Sen de techcareer.net'e gir yeteneklerini değerlendir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın