Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Havuz Bakımı

İstanbul Havuz Bakımı

Erdem Artan
10.06.2016 - 23:49

İstanbul Havuz Bakımı

Havuz Bakımı

İşletmeci ya da özel havuzu olanlar!

Yaz sıcaklarının kendini yeni yeni hissettirmeye başladığı şu günlerde sezon boyunca sorunsuz bir havuz keyfi yaşamak ya da sunmak istiyorsanız havuz bakımının tam zamanı!!!

Thin HAVUZ alanında uzman kadrosu ve deneyimli ekibiyle her sezon olduğu gibi bu sezon da siz değerli müşterilerine hizmetler sunmaya devam ediyor.

Havuz Bakımına İlişkin Hizmetlerimiz !

Bu alanda takip edilmesi gereken bir takım teknik kurallar vardır. Bunlardan kısaca maddeler halinde bahsedecek olursak;

İsteğe bağlı olarak (bazı durumlarda zorunluluk arz edebilir) mevcut havuz suyu değiştirilecek ise; Öncelikle Havuz dolumu öncesi havuz duvar ve taban temizliği, bunlarla birlikte taşma kanalları ve denge deposu tamizliği yapılarak, havuz suyu dolum işlemi gerçekleştirilir.

  • Dolum sonrasında havuz suyu içeriği analiz edilerek suyun değerleri kontrol edilir ve etkin dezenfeksiyon için uygun dozlarda havuz kimyasalları uygulanır. Kullanılacak olan tüm kimyasalların Sağlık Bakanlığı onaylı olmasına dikkat edilmesi gereklidir.

  • Günlük, haftalık ve aylık bakım planlamaları yapılır.

  • Havuz bakımı için daha sonra kum filtreleri kontrol edilerek; filtrelerin, pompaların ve diğer yardımcı ekipmanlarının temizliği ve bakımı gerçekleştirilir.

  • Havuz mekanik tesisatında kullanılan tüm makine ve ekipmanların bakımı yapılarak, havuz elektrik tesisatının sorunsuz şekilde çalışıp çalışmadığı kontrol edilir.

  • Sirkülasyon sisteminde görev alan donanımların ve kimyasalların havuza verildiği bağlantı noktaları tek tek kontrol edildikten sonra havuz devreye alınır.

  • Bunlardan başka havuz bakımı adı altında paketler halinde havuz sezon açılışı, kış bakımı gibi hizmetleri verilir.

Tüm Beklentilerinizi Karşılıyoruz !

THIN HAVUZ, havuz bakımına ilişin tüm beklentilerinizi karşılamayı garanti etmektedir. Şöyle ki; sayfamızda küçük bir gezinti yapmanız halinde hizmetlerimizin sadece yüzme havuzu alanında değil, sauna, hamam, buhar odası, süs havuzu gibi daha pek çok alanda da bakım, onarım, tadilat, aksesuar satışı gibi hizmetlerimizin mevcut olduğunu göreceksiniz. Biz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen ve her biri alanlarında uzman güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemiş kadrosu ile havuz bakımı alanında ilk tercihiniz olmaya adayız.

Havuz bakımında kaliteli hizmet almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Havuz Bakımı kampanyalarımız için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kaynak: http://havuzhizmetleri.com/havuz-bakimi/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın