Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal'ın Gözyaşları

İsmail Kartal'ın Gözyaşları

Fatih
25.10.2014 - 21:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Kartal'ın Gözyaşları

Fenerbahçe taraftarı, Gençlerbirliği maçında takımın performansına tepki gösterdi. Tribünlerden 'Ersun Yanal' sesleri yükseldi, Kartal'ın Emenike-Sow değişikliği yuhalandı. Bu tepkilerin ardından Kuyt'ın galibiyet golü sonrası duygulanan İsmail Kartal gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe tribünlerinde Ersun Yanal sesleri… Sarı lacivertli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu'ndaki Gençlerbirliği maçında İsmail Kartal'a tepki koydu. Kartal'ın 82. dakikada Mousssa Sow'u oyunda alarak yerine Emenike'yi sahaya sürmesine sinirlenen taraftarlar Sow lehine tezahürat yaptı. Daha sonra ise tribünlerden 'Ersun Yanal' sesleri yükseldi.

FUTBOLCULAR 'CEVAP VERDİ'

Tribünlerde yükselen protestolar Şükrü Saracoğlu'nda soğuk rüzgarlar estirirken, Dirk Kuyt'ın golü sonrası futbolcular yedek kulübesine koştu. Gol sevincinde tüm takım Kartal'la kenetlendi. Böylece gösterilen protestoya saha içerisinde mesaj verilmiş oldu.

KARTAL'IN GÖZYAŞLARI

Kuyt'ın golü sonrası Fenerbahçeli futbolcular yedek kulübesindeki hocalarına koştu ve Kartal'ı saha kenarına kadar getirdi. Genç teknik adamın bu jest sonrasında gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın