Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: "Bizim Asıl Hedefimiz Süper Kupa"

İsmail Kartal: "Bizim Asıl Hedefimiz Süper Kupa"

Fatih
17.08.2014 - 00:04

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe başında ilk maçına çıktı. Olympiakos'u 2-1 deviren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Kartal, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şöyle;

'Uzun yıllardır futbolun içinde olan bir insan olarak mücadele ettim, sabrettim, kendimi çok geliştirdim, çok bekledim ve çok çalıştım. Sonunda Allah bana nasip etti. Hayalime kavuştum. Bundan sonraki hedefim Fenerbahçe'de aklımın yettiğince çok çalışıp başarı kazandırmak istiyorum. Uzun yıllar teknik adam olarak hizmet etmek istiyorum.

Son oynanan hazırlık maçlarında kazanamıyorduk. Hedefimiz Galatasaray maçı ve ondan sonra lig. Kupa ve lig maçları öncesi bu tip maçları kazanmamız gerekiyordu. Hafta içerisinde taktiksel çalışmalar yaptık. Oyun içerisinde zaman zaman görmek istediğim bazı şeyleri oyuncularım bana gösterdiler. Bunlar oldu bitti diye olmaz. Zamanla daha çok çalışarak yerine oturacak taşlar. Oyuncularıma güveniyorum. 5 senedir birbirimizi tanıyoruz. Dersimizi çok iyi çalışarak Roma maçına gideceğiz.

Fenerbahçe'nin 10 yıldır oynadığı bir sistem var. Bu sistemde en fazla 1-2 tane taş yerinden oynarsa oynar. Belki düzende ufak tefek değişiklikler yapabiliriz. Alışa gelmiş düzeni bozmayacağız.'

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın