Görüş Bildir
Haberler
Iniesta El Classico İçin İddialı Konuştu

Iniesta El Classico İçin İddialı Konuştu

Fatih
06.03.2014 - 20:56

Iniesta El Classico İçin İddialı Konuştu

Barcelona'nın orta saha oyuncusu Iniesta, El Classico ve Dünya Kupası hakkında düşüncelerini dile getirdi. Andres Iniesta El-Classico için ise oldukça iddialı.

Ligin 29. haftasında oynanacak mücadele öncesi Real Madrid , rakibinin 1 puan önünde zirvede yer alıyor. Geçtiğimiz 2012/13 sezonunun 29. haftasında, Barcelona ezeli rakiplerinin 13 puan önünde ligin en üst sırasında bulunuyordu.

Katalan ekibinin yıldız oyuncusu, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Valladolid karşılaşmasının ardından Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupasında oynanacak mücadeleler hakkında 'Çıktığımız her mücadeleyi kazanabileceğimizi düşünüyorum. Geçmişte böyle zorlu maçlar oynadık ve şampiyonluk iddiamızı sürdürmek için Madrid'i yenmek istiyoruz. Ama önümüzde iki lig maçı daha var, önce bu maçlara konsantre olmalıyız' ifadelerinde bulundu.

Andres Iniesta İspanyol basınına verdiği demeçlerde 'Beklentilerin farkındayız. Bunun için kadromuz oldukça geniş, üç kupa için de arzulu ve istekliyiz' diyerek, Barça'nın üç kulvarda başarılı olacağına inancını dile getirdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın