Görüş Bildir
Haberler
İlkler Hiçbir Zaman Unutulmaz! Sinema Tarihindeki Gelmiş Geçmiş En İyi İlk Öpücük Sahneleri

İlkler Hiçbir Zaman Unutulmaz! Sinema Tarihindeki Gelmiş Geçmiş En İyi İlk Öpücük Sahneleri

İlk öpücükte her zaman özel olan bir şey vardır. Bu bazen uzun süredir arkadaş olan iki kişi arasında da olabilir, yeni tanışmış iki karakterin arasındaki anlık kıvılcımlarla da olabilir. Sizler için icreative'den derlediğimiz bu içerikte filmlerdeki en iyi 15 ilk öpücük sahnesine şahit olacaksınız. Karakterlerin arasındaki o çekimin büyüsünü hissetmeye hazır olun ❤

Kaynak1, Kaynak2

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Spider-Man

Spider-Man (Tobey Maguire), çocukluk aşkı olan Mary Jane'i (Kirsten Dunst) bir grup kapkaççının elinden kurtardıktan sonra yağmurun altında baş aşağı öpüşürler.

2. Crazy, Stupid, Love

Jacob ve Hannah karakteriyle karşımıza çıkan Ryan Gosling ve Emma Stone'un ilk öpüşme sahnelerindeki çekimi anlamamak için kör olmak gerekir.

3. Titanic

'Uçuyorum.' Hayal gibi bir sahne. Jack (Leonardo DiCaprio), Rose'un (Kate Winslet) kulağına şarkı fısıldıyor. Bu sahne sizi etkilemiyorsa duygularınızı tekrar kontrol etmeniz gerekiyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Tekrar ve tekrar hayatlarını tehlikeye attıktan sonra, yakın arkadaşlar Hermione (Emma Watson) ve Ron (Rupert Grint) sonunda akıllardaki 'Sevgili olacaklar mı? Olmayacaklar mı?' sorularının cevabını verdiler. Öpüşmeye başladıkları an eminiz ekran başındaki herkes içinden bir 'Oh!' çekmiştir.

5. The Empire Strikes Back

Han (Harrison Ford) ve Prenses Leia'nın (Carrie Fisher) ilk öpüşme sahnesinin galaksinin en unutulmaz anı olduğuna eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Princess Diaries

Prenses Mia (Anne Hathaway) ilk öpücüğünü alırken bir ayağını havaya kaldırdığında, hepimiz ilk masalsı öpücüğümüzü almış gibi hissettik.

7. My Girl

Minnoşluklarına dayanmak gerçekten çok zor... Vada (Anna Chlumsky) ve Thomas J. (Macaulay Culkin) ilk öpücükleri için çalışıyorlar. Vada'yı tebrik ediyoruz cesaretinden dolayı. 👏🏼

8. Twilight

Vampir Edward (Robert Pattinson) ve Bella (Kristen Stewart) arasındaki ilk öpüşme de Twilight fanları için unutulmaz bir olaydı. Edward'ın Bella'yı öperken aynı zamanda da öldürmemeye çalışması genç kızların kalbini çalmış olabilir. Ama yine de uyurken birinin sizi izlemesi biraz ürkütücü bir durum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Romeo + Juliet

Birbirlerine ilk görüşte aşık olduktan kısa bir süre sonra Romeo (Leonardo DiCaprio) ve Juliet (Claire Danes) aralarındaki çekime engel olamaz ve katıldıkları kostüm partisinde asansörde öpüşürler. Yasaklanmış bu yakınlığın her anı sizi daha da etkileyecek ve onlara hayran olmanızı sağlayacaktır.

10. Fifty Shades of Grey

Asansörlerde gerçekten garip bir şey var. İmzalatmak istediği kontratı bir kenara bırakan Christian (Jamie Dornan) dayanamayıp Anastasia'yı (Dakota Johnson) asansörün duvarına ittirip tutkulu bir şekilde öpmeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Clueless

Üvey kardeşler Cher (Alicia Silverstone) ve Josh'ın (Paul Rudd) ilk öpüşme sahneleri gerçekten çok tatlı, kalplere dokunacak kadar.

12. (500) Days of Summer

Summer (Zooey Deschanel) Tom'u (Joseph Gordon-Levitt) fotokopi odasında öperek şaşırtır. Çok etik değil ama yine de kalpleri yumuşatan bir an.

13. Never Been Kissed

Uzun bir süre lise öğrencisi gibi davranarak yalan söylemesini affettikten sonra Sam (Michael Vartan), Josie'nin (Drew Barrymore) beyzbol sahasında buluşma teklifini kabul eder. Josie hayatının en güzel ilk öpücüğünü bu buluşmada alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. The Spectacular Now

Aimee (Shailene Woodley) ve Sutter'ın (MilesTeller) ilk öpüşmeleri o kadar spontan ve doğaldı ki izlerken kendimizi onları röntgenliyormuş gibi hissettik.

15. Sixteen Candles

Ailenin doğum gününü unutmasının en güzel telafisi nedir? Bir doğum günü pastası ve yanında okulun en yakışıklı çocuğu olan Jake Ryan'dan (Michael Schoeffling) bir öpücük.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
86
16
11
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Titanik be . Gelmiş geçmiş en romantik film. Araba dolusu ödülle ayrıldı . 52 hafta vizyonda kaldı. ‘Atlarsan bende atlarım Jack, unuttun mu?’ Ah o sahne yok... Devamını Gör

derya btk

The notebook u es geçmeniz üzücü olmuş. Gözlerim aradı yani.

Jinda Yalçın

Twilighhhhhhhhttttt😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘