Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Meslek Grubundan Uzak Durmalısın?

İlişkilerinde Hangi Meslek Grubundan Uzak Durmalısın?

Meslekleri insanların karakterlerini de etkiliyor. İlişkilerinde hangi meslekten insanlardan uzak durman gerektiğini yedi soruda söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bu yaz hangi "Esmiyor." capsi seni daha iyi anlattı?

2. Hangi yerli dizinin içinde yaşamak isterdin?

3. Nostaljik bir film çeksen hangi dönemi seçerdin?

4. Hafta içi nasıl kahvaltı yapıyorsun?

5. Sana göre ideal uyku ortamı hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu tiplerden hangisine yağmurlu havada su vermezsin?

7. Geldik son soruya. Sence insanların seçtikleri meslekler zamanla onların karakterlerini etkiliyor mu?

Öğretmen!

Öğretmen!

Verdiğin yanıtlara göre öğretmenlerden kaçınmalısın. Çünkü bir öğretmen sadece sınıfta ders vermez. E sen de kimseden ders alacak birisi değilsin. Bizce olmaz o iş.

Avukat!

Avukat!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde avukatlardan kaçınmalısın. Bir avukat müvekkilini nasıl savunuyorsa her olayda da kendini savunur. E sen de sonuçta saksı değilsin. Cevap vermeden duramazsın. Zamanınızı tartışarak, birbirinize kanıt sunarak harcarsınız. Zor gözüküyor.

Doktor!

Doktor!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde uzak durman gereken kesim doktorlar. Birçok sevgili gibi sen de ilgi isteyeceksin, beraber vakit geçirmek isteyeceksin ama onun vakti veya enerjisi olmayacak. Bizce senin bir doktorla yapabilmen imkansız.

Aşçı!

Aşçı!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde uzak durman gereken meslek grubu aşçılar. 'Aaa ne güzel o pişirir ben yerim.' diye düşünme. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Sevdiğin kişi aşçıysa muhtemelen eve iş getirmek istemeyecektir. Bizce uzak durmalısın.

Oyuncu!

Oyuncu!

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken meslek grubu oyuncular. Tanınmak, ülke şartlarında iyi kazanmak kulağa hoş gelebilir ama o parlak ışıklar altında çok yıpranırsın. Seven kıskanır. Bunu kabul edelim ama sen ortalamadan bir tık daha fazla kıskandığın için sevgilinin hayranları, peşindeki kişiler seni sinir krizlerine sokabilir. Uzak durmaya bak.

Şoför!

Şoför!

Verdiğin yanıtlara göre şoförlerden uzak durmalısın. Çünkü bir şoförün hızlı ve seri olduğu yol her zaman asfalt yollar değildir. Öyle olmasa bile içinde hep o şekilde bir şüphe oluşacak olması da cabası. Sonuçta sen huzur insanısın. Trafiğin stresinden yorgun argın çıkan birisiyle anlaşabilmen pek olası değil.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
440
380
204
79
76
62
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fboyno

ZATEN DOKTORLAR DA BENİ ÇOK İSTİYODU

Pasif Kullanıcı

he zaten avukatlarda sırada beni bekliyodu :))

suedasenturk

hayalimdeki meslek doktor ve bana doktordan uzak dur diyosun onedio sürprizlerle dolusun