Görüş Bildir
Haberler
Hayatındaki En Önemli Kişinin Kim Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Hayatındaki En Önemli Kişinin Kim Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
20.05.2015 - 12:51 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 17:46

Hepimizin hayatında öyle bir kişi vardır ki çok ama çok farklıdır. Herkes bir yana, o bir yana deriz. Peki acaba senin hayatındaki en önemli kişiyi tahmin edebilecek miyiz? Öğrenmenin tek bir yolu var! Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kimden tavsiye almayı tercih edersin?

2. Peki üzgün olduğun zaman seni kimin teselli etmesini istersin?

3. Sevdiklerinle ne zaman ciddi anlamda tartışırsın?

3. Sevdiklerinle ne zaman ciddi anlamda tartışırsın?

4. Yaptığın plan iptal olunca ilk kimi arar, kimin yanına gidersin?

5. Bayramlarda ya da özel günlerde bütün aile bir arada olduğu zamanlarda genelde sen ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki günümüz ilişkilerini nasıl tanımlıyorsun?

7. Eşek şakalarından hoşlanır mısın peki?

8. En büyük sırlarını kiminle paylaşırsın?

9. Son olarak bu testin sonunda çıkacağını düşündüğün kişiyle içeceğin bir içecek seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sevgilin / Eşin"

"Sevgilin / Eşin"

Senin hayatındaki en önemli insan sevgilin/eşin. Sen çok duygusal ve sadık bir insansın. Bu yüzden de sevdiğin insana kutsal bir bağ ile bağlanıyorsun. Durum bu olunca sonucun böyle çıkması şaşırtıcı bir durum olmasa gerek. Siz birbirinizi çok iyi anlıyor ve kesinlikle bir elmanın iki yarısı misali tamamlıyorsunuz. Birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz resmen. Bu devirde böyle bir aşka sahip olunca da hayatının en önemli insanı o oluyor elbette.

"Kardeşin"

"Kardeşin"

Senin hayatındaki en önemli insan kardeşin; çünkü siz birlikte büyüdünüz. Ne yaşadıysanız birlikte yaşadınız. Dertleriniz aynı oldu, sevinçleriniz aynı oldu. Hiçbir zaman bırakmadınız birbirinizi. Elbette her kardeş gibi siz de kavgalar ettiğiniz, birbirinizle uğraştınız. Ama bunların hiçbiri birbirinizi sevmediğinizden değil, aksine çok sevdiğinizden. Ayrıca çok iyi biliyorsunuz ki eğer birinizden birine bir şey olsun, ilk hesap soracak, koşup yardım edecek kişi siz olacaksınız.

"En yakın arkadaşın"

"En yakın arkadaşın"

Hayatındaki en önemli insan en yakın arkadaşın. Çünkü sen dostluğa, arkadaşlığa çok önem veren bir insansın. Senin için en büyük zenginlik arkadaşlıktır her zaman. Senin en yakın arkadaşın da senin hayatında seni her durumda anlayan, dinleyen, asla yargılamayan tek insan. Bu yüzden senin için bu kadar önemli olması şaşırtıcı değil. Bazen sana kızsa da sen bilirsin ki o bunları hep seni düşündüğü için yapıyor. Dahası böyle bir devirde bu kadar güzel bir arkadaşlık yaşamak kolay iş değil. O yüzden elinizdekinin değerini biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz siz.

"Büyükannen / Büyükbaban"

"Büyükannen / Büyükbaban"

Sen geleneklerine bağlı ve aile bağlarına çok değer veren bir insansın. Bu yüzden de çevrende çoğu zaman eski kafalı olarak nitelendiriliyorsun. Durum bu olunca senin hayatındaki en önemli insanın büyükannen/büyükbaban olması şaşırtıcı bir durum değil. Sen bugüne kadar ne öğrendiysen onlardan öğrendin. Hayatındaki en önemli nasihatleri, dersleri hep onlardan aldın. Dahası seni her durumda koruyan insan da hep onlar oldu, annen babanla kavga ettiğin zaman bile. Bu yüzden de sendeki yerleri çok ama çok ayrı.

"Baban"

"Baban"

Baban senin hayatındaki en önemli insan. Çocuklar için babaları her zaman çok ayrı olmuştur; kızlar için koruyucu kahraman, erkekler için de örnek alınan kahraman olmuştur babalar hep. Senin için de böyle. Baban senin gözünde her şeyi yapmaya gücü olan, asla yıkılmayan biri. Onu hiçbir zaman yıkılmış görmedin; yıkılmış olsa bile sana bunu göstermedi asla. Çünkü babalar böyledir, bulunduğu durum ne kadar zor olursa olsun sana asla bunu hissettirmez. Seni hep korur, üzülmene asla izin vermez.

"Annen"

"Annen"

Senin hayatındaki en önemli insan annen. Seni karnında taşımaya başladığı andan itibaren seni sonsuz ve koşulsuz bir sevgiyle sevdi annen. Sen hiç üzülme, hep mutlu ol diye canını dişine takarak uğraştı. Yemedi yedirdi, içmedi içirdi sana. Elinde olmasa bile bir şekilde ne yaptı ne etti mutlu etti seni. Adeta bir melek gibi kanatlarının altından hiç ayırmadan korudu seni hep. Bu yüzden de annen senin için bu dünyada herkesten çok farklı. Senin için annen kanatsız bir melek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2039
1058
711
348
231
210
192
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
triskadannagme

Sevgilin/eşin ? Bu anketler bi harika dostum. yoktan insan var ediyor

Cool Mordecai

Annem mi :( annem beni hiç sevmedi ki..

Miranda Karel

İyi güzel dedin kardeşin diye de, ben tek çocuğum. :D