Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlünün Senin Ezeli Düşmanın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Ünlünün Senin Ezeli Düşmanın Olduğunu Söylüyoruz!

Ünlüler dünyası dışarıdan toz pembe görünse de içi hiç öyle değil! Birbirlerini kıskananlar mı dersiniz, arkasından atıp tutup, kameralar karşısında hiçbir şey olmamış gibi davrananlar mı... Sen de testi çöz, hangi ünlü ezeli düşmanın onu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! "Yakın arkadaş"ı tek kelimeyle özetleyecek olsan bunlardan hangisi olurdu?

2. Kendine dans etmelik bir şarkı seçmeni istiyoruz şimdi de!

3. Senin için cuma akşamı neyi ifade ediyor?

4. Bir sosyal medya platformu seçmeni istesek?

5. Instagram için bir fotoğraf seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlıkta en önem verdiğin şey ne?

7. Son olarak: Okulda hangi gruptan nefret ederdin/ediyorsun?

Düşmanın Demet Akalın!

Düşmanın Demet Akalın!

Gösteriş meraklısı, lafını esirgemeyen ve sert yapısıyla kendine düşman ederdi seni! Bir de eğer ona bir yanlış yaparsan, gelecek albümünün en gözde şarkısında kesin senden bahsederdi! Bizce hiç bulaşma, bulaşıyorsan da önlemlerini al, bizden söylemesi! 😂

Düşmanın Hande Yener!

Düşmanın Hande Yener!

Sürekli sana ulaşmaya çalışırdı, seni kıskanırdı, her işine engel olurdu! En güzeli görmemezlikten gel ve yaptığın işlerle onu yen! Eğer kafana takacak olursan ohooo işin içinden hiç çıkamazsın!

Düşmanın Serenay Sarıkaya!

Düşmanın Serenay Sarıkaya!

Herkese kendini iyiymiş gibi gösterip arkandan iş çevirirdi kesin! Sen de bunu bildiğin için ondan nefret ederdin. Bizce de en güzeli uzak durmak. Bırak ne yapıyorsa yapsın, sen hiç takma!

Düşmanın Hadise!

Düşmanın Hadise!

İlgi odağı haline gelmeyi seven ve herkesle gereksiz samimiyete giren birisi elbette ki senin düşmanın olacak! Ama sen de onu görmemezlikten gelerek en güzel cevabı veriyorsun. Bizce de böyle devam et sen!

Düşmanın Ebru Gündeş!

Düşmanın Ebru Gündeş!

Depresif tavırlarıyla herkesin ilgi odağı olmaya bayılırdı ve senin arkadaşlarını da yanına çekerdi, arkandan gıybetini yapardı kesin! Ama sen sen ol onlara uyma sakın. Görmemezlikten gel ve yoluna devam et!

Düşmanın Aslı Enver!

Düşmanın Aslı Enver!

Ay çok tatlıyım, ay çok şekerim diye insanlara kendini sevdirip, gider senin eski sevgilinle sevgili olurdu kesin! Sonra da seni deli gibi stalklar, yanlışlıkla fotoğrafını beğenir ve seni çıldırtırdı! Ama sen napıyorsun? Hiiç takmıyorsun!

Düşmanın Neslihan Atagül!

Düşmanın Neslihan Atagül!

Sevgili yaptıktan sonra tüm arkadaşlarını silen bir tip yok mu? Sen de buna uyuz olduğun için kesin düşman edinirdin kendine durduk yere. Bir de kıskançlığı ile herkesi bıktırırdı kesin!

Düşmanın Fahriye Evcen!

Düşmanın Fahriye Evcen!

Kaprisi, kıskançlığı ve bencilliği ile baş düşmanın olurdu senin kesin! Kimse katlanamıyor zaten, yalnız değilsin merak etme! Ama kimse de takmıyor senin gibi. En güzeli ondan daha başarılı ol ve onu yen!

Düşmanın Gülşen!

Düşmanın Gülşen!

Yaptığı hareketlerle çevresinde pek insan bırakmadı ve yalnız kaldı. Hal böyle olunca senin başarını ve ününü kıskanır, arkandan demediğini bırakmazdı! Ama kameralar karşısında hiçbir şey olmamış gibi davranır, yüzüne gülerdi kesin! Sen de onun yaptığını aynı şekilde ona yapardın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
604
504
372
153
122
117
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

neslihan atagül ay su anda sevmem zaten

Aleyna tilki

Lan kendim çıktım ?!?!

_Soulfly_

Nasıl bi işsizsin 😂😂

Beyza

cidden bildi helal olsun fahriye evcen