Görüş Bildir
Haberler
Hangi Pokemon Eğitmeni Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Pokemon Eğitmeni Olduğunu Söylüyoruz!

Bir nesli bağımlısı haline getiren ve aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmayan efsane çizgi film Pokemon'dan hatırladığımız hangi eğitmen olduğunu bu testi çözerek öğrenebilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sabah önemli bir işin var. Nasıl uyanırsın?

2. Sence en baskın özelliğin bunlardan hangisi?

3. Hangisi olmadan yaşayamazsın?

4. Kaybedeceğini bile bile bir meydan okumayı kabul eder misin?

5. En kolay hangisinden vazgeçebilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşının sana gerçekten ihtiyacı olduğunda n'aparsın?

7. Düşünmeden hareket ettiğin olur mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam bir Gary'sin!

Gary resmen senin ruh ikizin, huyunuz suyunuz birbirinin aynısı! Kusura bakma ama biraz kendini beğenmişlik ve şımarıklık var. Başarılısın evet ama hiç de alçak gönüllü değilsin. Yaptığın şeyleri sanki kendin için değil de sadece hava atmak için yapıyor gibisin. Herkesten daha popüler ve bir adım önde olduğunu da inkar edemeyiz.

Tam bir Ash'sin!

Tek yumurta ikizi olsanız bu kadar benzerdiniz! Plansız ve aceleci hallerinizle birbirinize çok benziyorsunuz. Bunların yanında dostların senin için çok kıymetli, yoldaşlarının elini bırakmıyorsun, vefakarsın. Başarıya giden yolda epeyce sorun yaşıyor olsan da doğru bildiğinden şaşmıyorsun ve elbet bir gün hayallerini gerçekleştireceksin!

Tam bir Misty'sin!

İkinizin de göbek adı gerginlik ve kararsızlık. İçine sinmeyen en ufak bir gelişme yaşandığında bile ortalığı cehenneme çevirebiliyorsun ve tartışmayı asla sonlandırmayı düşünmüyorsun. İlla senin dediğin olacak! Deniz, ırmak ya da bir avuç su görmeden hayatını sürdüremeyecek kadar su seversin. Aklına pek yatmasa da arkadaşlarına uyup onların dediğini yaptığın da olmuyor değil!

Tam bir Brock'sun!

Disiplin ve sorumluluk duygusu ikinizde de oldukça yüksek. Neredeyse planlamadan hiçbir şey yapmazsın. Disiplinli oluşun taş kalpli olduğun anlamına gelmez. Feleğin çemberinden geçtiğin için böyle görünme normal. Pokemonların ve yoldaşlarından sonra en sevdiğin şey yemek yapmak. Tabii karşı cinse zaafın olduğu da sır değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
799
326
290
111
87
58
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın