Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hababam Sınıfı Karakterisin? Testi Yap, Öğren!

etiket Hangi Hababam Sınıfı Karakterisin? Testi Yap, Öğren!

Osman Avcı
24.03.2014 - 11:25 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 12:57

Bazı şeyleri ilk ne zaman öğrendiğimizi hatırlayamayız; çünkü o gerçekle doğmuşuzdur. Hababam Sınıfı'nı ilk ne zaman izlediğinizi düşünün, buna hak vereceksiniz. Bu yüzden Hababam Sınıfı, 80-90'larda çocuk olanların en önemli gerçeklerinden biridir. Peki bu efsane serinin efsane karakterlerinden hangisi sizsiniz!

Çıkarın kağıdı kalemi yazılı-yoklama yapacağız. Sağa bakmak yok, sola bakmak yok. 5, 4, 3, 2, 1, 0. Başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdan favori hocanızı seçerek başlayabilirsiniz!

Lisede arkadaşların tarafından nasıl tanımlanırsın/tanımlanırdın?

Okulu kırdınız diyelim, en çok ne yapmak isterdiniz?

Kendinizi evin hangi bölümünde daha rahat hissedersiniz?

Aşağıdan bir Hababam şarkısı seçin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Body Ekrem bu yaz sizce neredeydi?

İş hayatınızda hangi pozisyondasınız ya da hangi pozisyona daha yakınsınız?

Arkadaşlarınızla aşağıdaki iletişim araçlarından en çok hangisi kullanırsınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"İnek Şaban" çıktı.

"İnek Şaban" çıktı.

Muhtemelen dünyanın en saf insanı olarak görünebilirsiniz ama hayır efendim alakanız yok. Size 'saf', 'inek', 'möö' diyenler, asıl salak. Bunun yanında oldukça romantiksiniz, hem de en eski moda: Sayfalarca ona mektup yazabilir ya da sadece bir 'fikir'e aşık olabilirsiniz. Son olarak liderlik hamurunuzda var, çünkü insanlar yönetilmeye müstehak!

"Güdük Necmi" çıktı.

"Güdük Necmi" çıktı.

'Zeki ama çalışmıyor'daki 3. tekil şahıs sizsiniz. Zeki değil de... Heh yakaladık kavramı: Kurnaz. Kurnazsınız siz kurnaz. O kadar plancı ve düzencisiniz ki, yeryüzünde parmağınızda çeviremeyeceğiniz hiçbir kişioğlu yok. Bu yüzden hep arka planda kalmayı ve yöneticileri yönetmeyi seviyorsunuz. Hem de sobanın içinden :)

"Damat Ferit" çıktı.

"Damat Ferit" çıktı.

'Siz Allah'ın bir lütfusunuz' bu dünyaya. Çekici, güzel/yakışıklı, insan ilişkileriniz 10 numara, iş bitiriciliğiniz ise 5 yıldız. Karşı cinsin size karşı koyması söz konusu dahi olamaz. İşin en ama en kötüsü de bunun farkında olmanız. Yapacak bir şey yok kafa öyle çalışıyor. Hatta öylesine çalışıyor ki, uçan memeli diyince aklınıza sadece 'hostes' geliyor:)

"Domdom Ali" çıktı.

"Domdom Ali" çıktı.

Arkadaşları tarafından çok sevilen, arkadaşları için canını veren... Kısacası arkadaşları her şeyi olan bir insansınız. Acaba arkadaşlarınızdan daha önemli bir şey var mı. Var: Kuru Fasülye+Pilav+Cücük Soğan. Son olarak sizin oralarda satış koymak yoktur Bay/Bayan Kalender :)

"Hayta İsmail" çıktı.

"Hayta İsmail" çıktı.

Sizi tanımlayan en doğru sıfat: Hareketli. Yerinizde duramıyorsunuz, bu kesin. Sabırsızsınız, bu da kesin. Hiperaktifsiniz, eh bu da kesin. Annenizin karnında 9 ay durabildiğiniz ise çok ama çok şüpheli. Bu metnin sonunu da, sabırsızlığınız yüzünden, kuvvetle muhtemel getiremeyeceğiniz için kısa kesiyoruz :)

"Çalışkan Ahmet" çıktı.

"Çalışkan Ahmet" çıktı.

Çalışkansınız lakabınızın da olduğu gibi. Ancak tek başına bu, en basit ifadeyle 'yetmez'. Çünkü sizi tanımlamak için, dürüst, efendi/hanımefendi, terbiyeli gibi sıfatları da pek tabii ki kullanmak gerek. Bu yüzden herkes tarafından hayalci, salak gibi acımasız eleştirileri de duysanız da bir şey sormak gerek: 'İyi olmak ne zamandan beridir kötü'. Lafınız herkese, 'sana sana sana sana'. Ayrıca yenisiniz, çömezsiniz diye kimsenin sizi ezmeye hakkı yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
136
96
37
29
12
8