Görüş Bildir
Haberler
Hangi Devlet Başkanı Seni Özetliyor?

Hangi Devlet Başkanı Seni Özetliyor?

diazepam
21.09.2015 - 13:26

Günümüzün devlet başkanları ile senin aranda nasıl bir benzerlik olabilir hiç merak ettin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi senin köpeğin olmalı?

2. Hayat...

3. En büyük korkum...

4. Nerede yaşamalısın?

5. Türkiye'ye bir komşu ekleyecek olsan bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar...

7. Baktığında içini en çok sızlatan fotoğraf hangisi?

8. Bir atıştırmalık seç.

9. En güzel parti logosunu seç.

10. Son olarak, "Ben..."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vladimir Putin, Rusya.

Vladimir Putin, Rusya.

Senin en iyi özelliğin kararlı olman ve kafana koyduğun bir şeyi, ne olursa olsun yapmak için çaba sarf etmen. Ancak bunu yaparken aşırı derecede bencil olman, insanları kırmaktan çekinmemen ve seni sonuca götürecekse her şeyi mübah kabul etmen senin kötü özelliğin olarak ortaya çıkıyor. Yani sen hırsını, azmini, ısrarcılığını korurken, hayatındaki insanları, sevdiklerini, aileni ve dahi diğer insanları da gözetmeli, onların hareketlerinden nasıl etkilendiklerini göz önünde bulundurmalısın. Maddi konularda gayet başarılıyken aşk hayatının çok iyi gitmemesinin sebebi de bu olabilir.

Aleksis Çipras, Yunanistan.

Aleksis Çipras, Yunanistan.

Senin en iyi özelliğin eşitlik, paylaşma, bir arada olma gibi konulara büyük önem veriyor ve bunu hayatına yansıtmak için canla başla çalışıyor oluşun. Ancak bu büyük idealini gerçekleştirmeye çalışırken yaşadığın en ufak bir sorun bile moralini çok çabuk bozuyor ve senin olumsuz yönde etkiliyor ki bu da senin kötü özelliğin. Yani her istediğinin hemen ve eksiksiz bir şekilde gerçekleşmesini istiyorsun ama bunun çoğu zaman imkansız olabileceğini kabul etmiyorsun. Sürekli olumlu düşünmek iyidir ancak kendini her türlü sonuca karşı hazırlamayı öğrenmelisin. Daha gerçekçi hayaller kurup, bu hayallerine daha gerçekçi gözle bakman isabet olacak.

Barack Obama, ABD.

Barack Obama, ABD.

Senin en iyi özelliğin rahat, esprili ve soğukkanlı kişiliğin. Olaylar karşısında asla soğukkanlılığını yitirmiyorsun, olaylara akılcı yaklaşıyor, sorunun çözümüne odaklanıyorsun. Ancak bu seni zaman zaman vurdumduymaz, umursamaz ve bazen de sinirli yapıyor ki bu senin kötü özelliğin. Hayatında dengeyi bulmak zorundasın. Planlı, programlı ve duygularınla beslenen aklının kullandığın bir yaşam hem senin için hem de etrafındaki insanlar için çok daha iyi sonuçlar doğuracaktır. Salt aklını kullanarak belki başarılı olabilirsin ama sana garanti ederim ki mutlu olman zor.

Angela Merkel, Almanya.

Angela Merkel, Almanya.

Senin en iyi özelliğin hayatında bir denge kurmuş olman. Bu dengenin illaki iki şey arasında olması gerekmiyor. Sen maddi-manevi, eğlence-dinlenme, aşk-iş, vs. her şey arasında kendine göre bir denge oturtmayı başarmış birisin. Ancak bu dengeyi öylesine katı kurallar ve bencil davranışlar ile korumaya çalışıyorsun ki bu seni olduğundan daha kötü biri olarak gösteriyor ve olumsuz özelliğin olarak öne çıkıyor. Hayatını biraz esnetmeyi denemelisin. Elbette hepimiz hayatlarımızda bir denge kurmayı istiyoruz, herkese vakit ayırmak, yalnız kalmak, eğlenmek ve para kazanmak istiyoruz ama bunun ne pahasına yaptığın da önemli unutma.

Juha Sipila, Finlandiya.

Juha Sipila, Finlandiya.

Senin en iyi özelliğin düşünceli, anlayışlı ve merhametli biri olman. Bunlar senin vazgeçilmezlerin, asla durum öyle gerektirdiği için merhamet gösteren, yeri geldiğinde düşünceli olan biri değilsin. Ancak bunlar senin için öyle önemli ki çoğu zaman kendini unutuyorsun. Bu yüzden aslında mutlu olman gerekirken neden bir türlü tam anlamıyla huzuru bulamadığın senin için de bir soru işareti. Bizim sana diyeceğimiz, kendine vakit ayır, hayallerini yaşa, istediklerini yap. Bunları yapıyor olman seni bencil, düşüncesin, zalim biri yapmaz.

David Cameron, İngiltere.

David Cameron, İngiltere.

Senin en iyi özelliğin uyumlu, sakin ve hoşgörülü biri olman. Gerilimden uzak, kavgasız, gürültüsüz bir hayat senin en büyük arzun. Ama maalesef bu uğurda hayatını kendi doğrularında yaşayamıyor oluşun ise senin olumsuz yönün. Uyumlu olmak, gerilimden kaçmak için kendinden ödün vermen, prensiplerinden taviz vermen seni aslında mutsuz ediyor bunun farkına varmalısın. Gerek gönül ilişkilerinde, gerek arkadaşlarınla olan ilişkilerinde ve hatta ailenle olan ilişkinde hep bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Başkaları ne der, başkaları ne düşünür diye düşünmeyi bırak. Hayatını kendi doğrularınla ve seni mutlu edecek şeylerle yaşa. Bırak biraz kavga, gürültü, gerilim olsun.

Shinzo Abe, Japonya.

Shinzo Abe, Japonya.

Senin en iyi özelliğin çalışkan, azimli ve hırslı biri olman. Hayatta bugüne kadar ne elde ettiyse sıkı çalışmana borçlusun. Ancak bu tempo seni hayatındaki diğer şeylere ve kişilere karşı kör etmiş durumda. Sen onlara vakit ayırdığını, onlarla eğlendiğini düşünsen de aslında kafanın bir köşesinde hep yapman gereken şeyler var. Kendini bir şeye bu kadar adaman hoş bir şey gibi görünebilir ancak terazinin iki kefesinden biri çok ağır basıyor bunun farkına var. Olumlu yönlerinle olumsuz yönlerin arasında bir denge kurmanın zamanı geldi de geçiyor.

Mark Rutte, Hollanda.

Mark Rutte, Hollanda.

Senin en iyi özelliğin yaşayan her şeye verdiğin inanılmaz değer. İnsandan hayvana, bitkiden böceğe her şeye karşı aşırı duyarlı, hassas ve naziksin. Ancak hayatın maddi yönüyle ilişkilerin çok zayıf. O kadar çok soyuta kaptırmışsın ki kendini, somut alemde ne olup bitiyor senin pek umurunda değil sanki. Sanki hep genç kalacakmışsın gibi yaşıyorsun, ileriye dönük planların yok. Her şey bir şekilde hallolur diye düşünüyor olabilirsin ama biz söyleyelim sen çaba sarf etmezsen olmaz. Doğaya, yeşile, çevreye, insanca yaşamaya, özgürlüğe, vs. olan bağlılığın ve duyarlılığın harika bir şey ama başka şeylere kafa yormanın da vakti geldi gibi.

François Hollande, Fransa.

François Hollande, Fransa.

Senin en iyi özelliğin kendine yeten, güçlü ve dayanıklı biri olman. Son derece iradeli, kararlı ve korkusuz bir tavrın var. Ancak sürekli böyle olmak için o kadar çok efor sarf ediyorsun ki bu seni çok yoruyor ve iki farklı hayat yaşamak zorunda bırakıyor. Bu kadar çok güçlü olmak zorunda değilsin, yüklerini paylaşmayı, sorunlarını anlatmayı bilmelisin. Aile, dost, arkadaş, vs. bunun için var. Her şeyi ben halledeyim, kimseye yük olmayayım, hayatta herkes tek başına gibi düşüncelerden kurtulmalı kendini insanlara açmalısın. Yoksa güçlü olmak adına kendini hırpaladıkça güçten düşeceksin haberin olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
76
38
20
17
16
13