Görüş Bildir
Haberler
Hangi 4 Harfli Kelime Seni Kusursuz Bir Biçimde Tanımlıyor?

etiket Hangi 4 Harfli Kelime Seni Kusursuz Bir Biçimde Tanımlıyor?

mignon
16.09.2015 - 14:34

Her kelime seni anlatabilir ama hangi 4 harfli kelime tam senlik? İşte bu sorunun cevabını bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak günün hangi zaman aralığını daha çok sevdiğini söylemeni istiyoruz!

2. Hangi manzarada kendini daha huzurlu hissediyorsun?

3. Şu an şu dakika hangi modda olduğunu söylemeni istesek?

4. En çok hangisi hakkında yalan söylersin?

5. Sence en güzel öğrenme yolu hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için hangisi daha önemlidir diye sorsak?

7. Peki ya bir film olsan hangisi olurdun?

8. Peki evde seni nerede bulabiliriz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Kelimen: Deli!

Senin Kelimen: Deli!

Sen herkesten biraz farklısın. İnsanların anlam veremediği şeyleri yapmak senin için çocuk oyuncağı. Seni anlayabilen insan sayısı da oldukça az. Çevrendekiler de tıpkı senin gibi deli olmadığı sürece insanlarla pek anlaştığın söylenemez. Duygusal halin de pek bir dengesiz. Çok eğlenip mutluyken bir anda mutsuz olup bir köşede hayatını sorgularken bulabilirsin kendini. Bu dengesiz tavırların ve insanların alışık olmadığı davranışların nedeniyle fazla arayıp sorulmasan da, sen çevrendeki delilerle gününü gün etmekten hiç de şikayetçi değilsin. Sonuçta deliye her gün bayram!

Senin Kelimen: Dahi!

Senin Kelimen: Dahi!

Şu an tam bir bilim insanı ile karşı karşıyayız. Sen doğuştan akıl küpüsün. İnsanların bir okuyuşta anlayamadığı şeyleri sen bir çırpıda anlayabilirsin. Bu nedenle kendini insanlardan üstün gördüğünü söyleyebiliriz. Bu zehir gibi zeka ile herkesten farklı bir düşünce yapın var. Ancak bu düşünceler senin farkını belli ediyor. Bu yüzden seni çekemeyen çok insan var, zaten senin için de ne kadar az o kadar iyi!

Senin Kelimen: Seks!

Senin Kelimen: Seks!

Seni tanımlamak için en güzel kelime seks, neden mi? Haz, tutku, uyum... Ne ararsak hepsinin vücut bulmuş hali sensin! İnsanlar arasında ilk başta yanlış anlaşılan ama tanındıktan sonra vazgeçilemeyen insan sensin. Rahatsın, tabuları olmayan birisin ve bu nedenle canın neyi nasıl isterse öyle yapmayı seviyorsun. Tabularının olmayışı seni biraz da çapkın yapmış sanki. Hiçbir durumdan kaçmıyor, korkmuyorsun. Adeta güzel görünce dayanamıyorsun. Hayatı biraz hazcı yaşayanlardansın!

Senin Kelimen: Duru!

Senin Kelimen: Duru!

Sen saflık timsalisin. İçinde tek bir kötü düşünceye yer yok. Bunun en büyük nedeni de hiç şüphesiz çevrendeki negatif ilişkilerden kendini korumuş olman. Çevrende karşılaştığın herhangi bir negatiflik olduğunda, pozitif enerjinle onu hemen tersine çevirebiliyorsun. Bütün bunların yanında pamuk gibi bir kalbin olduğunu da belirtmek isteriz. Yardıma ihtiyacı olan herkes soluğu senin yanında alıyor.  İnsanlık için büyük bir şanssın sen. Bu kadar iyi yürekli, temiz kalpli insanlardan kim kaldı şu hayatta. Eh bu kadar mükemmel özellikleri barındıran biriyken neden insanlar senden uzakta kalsın ki zaten?

Senin Kelimen: Rakı!

Senin Kelimen: Rakı!

Değer vermek denilince akla ilk sen gelirsin. En vefalı insan yarışması olsa büyük ödülü senin alacağından hiç şüphemiz yok yani. Bir sıkıntı, dert olduğunda yavaş ve sakince dinleyip, akıl vermek senin işin. Dünyanın en iyi dinleyicilerinden olduğundan zaten hiç şüphemiz yok! Bu kadar akıl vermek için zamanında gam ve kederi derinden tatmış olmak gerek. Bundandır ki gam ve kederle artık dost olmuşsun. Kederin bile bir başka güzel be senin. Bu kadar güzel/yakışıklı üzülen görmemiştir insanlar. Hüznünü gören 'Koy saki içecez!' derler.

Senin Kelimen: Elit!

Senin Kelimen: Elit!

Senin hiç görülmemiş bir tarzın var. Estetik ve uyum bunların hepsi sanki senin göbek adın. Her şeye estetik olarak bakabiliyorsun bu senin doğuştan yeteneğin olsa gerek! Tıpkı bir İngiliz asilzadesi gibi burnun biraz havada sanki. İnsanların seninle aynı kulvarda olmadığını düşünüyorsun. Cahiller ve cimrilerse mümkünse senden uzak dursun. Bunun yanı sıra oldukça cömert olduğunu da eklemeden geçemeyeceğiz. Her daim cömert olabiliyorsun özellikle konu lüks zevklerse seni durdurabilene aşk olsun.

Senin Kelimen: Adil!

Senin Kelimen: Adil!

Sen biraz ciddi bir kişiliğe sahipsin, bundan dolayı da biraz sert bir mizacın var. Ama senin asıl amacın herkese karşı adil olmak! Adaletli tavrın zaman zaman insanların sana kırılmasına yol açabiliyor. Ancak senin eyvallahın yok bir şey ya beyazdır ya siyah! Yalana ve yalaka insanlara tahammülün yok senin. Kendi doğrularını sonuna kadar savunursun, Mertsin, Açıksın, Korkusuzsun!

Senin Kelimen: Ağır!

Senin Kelimen: Ağır!

Verdiğin cevaplara göre sen ağır bir insansın. Ama bu ağırlığın senin sıkıcı olduğun anlamına gelmiyor. Eğleneceğin yerde eğlenmeyi, ciddi olman gereken yerde ciddi olmayı en iyi sen bilirsin. Olaylara daha gerçekçi yaklaşırsın bu nedenle ayakların yere basıyor diyebiliriz. Bu gerçekçiliğin seni biraz olgunlaştırmış anlaşılan. Bundan dolayı nerede ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun.

Senin Kelimen: Şair!

Senin Kelimen: Şair!

Sen duygusalsın! Duygularını göstermek senin için biraz zor. Tıpkı bir şair gibi insanlara duygularını aktarmak için farklı yollar buluyorsun. Bu bazen bir şiir bazense bir melodi olabiliyor. Bu utangaçlığının yanı sıra, hayattaki her şeyden zevk almayı biliyorsun. Kapkara bulutları bile kendi sanat dünyanda toz pembe bir hale çevirebilmek senin özel yeteneğin. Bu özel yeteneğin sayesinde kalbin hep çocuk kalmış sanki. Karşılaştığın kötü şeyler bile seni yıldıramamış, eh ne diyelim pembe bulutlar en güzeli değil mi zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1732
744
542
384
152
144
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemre C. Ceylan

Ulan millete ne güzel şeyler çıkmış. Şair, dahi vs. Seks ney lan kjdhj

Koreli Kyungie

Yine mi seks diyorum size aseksüelim ben :D

Koreli Kyungie

Hepsini teker teker nasıl yazayım yahu :D

:)

Seks :/