Görüş Bildir
Haberler
15 - 21 Nisan Haftasının Yantrası Şaman Yantra Koleksiyonumuzdan Ouroboros

etiket 15 - 21 Nisan Haftasının Yantrası Şaman Yantra Koleksiyonumuzdan Ouroboros

Ouroboros yantra dairesel bölümde, her biri birincil elementleri temsil eden bir sembolle eşleştirilmiş dört farklı renk vardır: toprak, su, ateş ve hava.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ouroboros yantranın ortasında, Ouroboros’u simgeleyen yılan var.

Ouroboros yantranın ortasında, Ouroboros’u simgeleyen yılan var.

Bu antik amblem yeniden doğuş, sonsuzluk, öz rızık, ölümsüzlük ve hayatın döngüsel doğasını temsil eder.  4 Elementin gücü doğum haritalarımızda Güneş Ay Satürn Venüs ve Marsın enerjilerini dengeler ve güçlü hale getirir. Element eksikliğine bağlı sorunlarında aşılmasında çok faydalıdır. 

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından uluslararası marka koruması altındadır kopyalanması her şekilde yasaktır.

Haftanın kristali ruhun şifası stilbite

Haftanın kristali ruhun şifası stilbite

Stilbite, Yunanca στιλβη ' stilbein' kelimesinden gelir ve İngilizce'de parlamak anlamına gelmekte. Hafif titreşimi yalnızken harika bir arkadaştır. Ruhunuzun karanlıktan şifalanmasını sağlayan zihinsel berraklık ve güç veren çok güçlü bir kristaldir. Aynı zamanda kendinizi keşfetmenize, ilahi yaşam yolunda daha cesaretli kararlar almanıza yardımcıdır. Özellikle ev ve ofisimizde kullandığımızda başkalarının ağır enerjisini etkisiz kılar ve motivasyonumuzu yükselten odaklanmamızı kolaylaştıran bir kristaldir.  Stilbite Kuvars, en yüksek bilinç düzeyinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Güçlü iyileştirici özellikleri ve enerjisi aydınlanmaya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu kristal aynı zamanda huzur ve sevgi titreşimlerini deneyimlemenize de olanak sağlayacaktır.

Karar verme konusunda net düşünmenize ve kendini tanıma, iç huzur ve bilgelik için çok faydalıdır. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0