Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe Maçı Başlangıç Olacak"

Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe Maçı Başlangıç Olacak"

Enver K.
27.11.2015 - 16:21

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadköy'de oynanacak Fenerbahçe maçını yeni bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'da seçimden önce son maç olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçına çok farklı baktığını söyleyen Trabzonspor başkanı, ' Herkes bu maçı son maç olarak görüyor ancak ben ilk maç gibi bakıyorum. Bu bir veda maçı değil yeniden başlangıç maçı olacak.' dedi

Oyuncularına güvendiğini belirten Hacıosmanoğlu, 'Oyuncularım bana galibiyet sözü verdiler ve ben onlara çok güveniyorum. Daha önce o stada çıkan arkadaşlarımız ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.' diye konuştu.

Takımın moralini yüksek tutmak için yoğun çaba harcayan İbrahim Hacıosmanoğlu, tesislerden neredeyse hiç ayrılmıyor. Takımla ilgili bilgi almak için sürekli olarak Sadi Tekelioğlu ve kaptan Onur Kıvrak ile diylog halinde olan başkan, son dönemde alacaklarını alamadığı için kulüpten ayrılan yabancılarla ilgili olarak da sportif direktör Süleyman Hurma ile görüştü.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
1
0
0
0