Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Seks Hayatını Yorumluyoruz!

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Seks Hayatını Yorumluyoruz!

Bu testimizde sana sorduğumuz tweetleri puanlaman gerekiyor. 0 en düşük ve 5 en yüksek olmak üzere tweetleri puanla. Sonucunda da sana senin seks hayatını söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapıştır gelsin!

Yapıştır gelsin!

Sen yatakta gerçekten çok değişik bir insansın. Normal hayatında çok mülayim olmasan da uysal birisin diyebiliriz. Ancak iş sekse geldiği zaman senin tutabilenin vay haline! Birdenbire yatakta on kaplan gücüne erişebiliyorsun. Seks hayatında normal hayatında olduğundan çok daha farklı bir insana dönüşüyorsun. Sakin ol biraz şampiyon. Karşındaki de insan evladı.

Analar neler doğuruyor!

Analar neler doğuruyor!

Tövbe estağfurullah ama biz daha önce böyle bir performans ne gördük ne de duyduk. Aman nazar değmesin. Seks hayatında hücum futbolunu en kral haliyle oynuyorsun. Bu işin hakkını veren sen ve senin gibi birkaç insan daha olsa dünya tersine dönerdi. Senin seks hayatın öylesine renkli ki gökkuşağı seni görse renkleri solardı. Bu enerjiyi nereden buluyorsun gerçekten çok merak ediyoruz. Normal hayatının da seks hayatın gibi hareketli ve eğlenceli geçmesi dileğiyle...

İlle de sen!

İlle de sen!

Sen işini o kadar iyi bilen birisin ki partnerlerinin gözünden minik minik kalpler çıkartıyorsun. Partnerlerini her zaman kendinden önce düşünen birisin. Hal böyle olunca da hepsi senden mutlu ayrılıyor. Peki ya sen? Tabii ki sen onları mutlu edersin de onlar seni mutlu etmez mi? Senin fedakarlığını ve üst düzey çabanı gören sana aynı şekilde karşılık veriyor. Onlar da seni havalara uçurmadan bırakmıyor. Sonuç olarak kazan-kazan felsefesi senin seks hayatının merkezini oluşturmuş durumda. Umarız bir gün herkes senin gibi hem kazanan hem de kazandıran tarafta olur.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
551
251
192
92
48
29
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nick Fury

komik diye atılan tweetlere gülmediğimiz için çok pompalı, püskürtmeli, renkli, tuttuğunu öpen, kendi kalesinde ve deplasmanda maç kaybetmeyen pornocu muyuz ... Devamını Gör

Ness

gülmedim lan hepsini daha önceden kaç defa yayınladınız be

Dilan Ekinci

Sakin ol biraz şampiyon. Karşındaki de insan evladı.