Görüş Bildir
Haberler
GS Store Saldırısına 13 Tutuklama

GS Store Saldırısına 13 Tutuklama

adem kara
29.04.2014 - 10:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında, GS Store mağazasına yapılan saldırıya katıldıkları iddia edilen 13 kişi tutuklandı. Suçlama mala zarar verme ve hırsızlık.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sarı-kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerinin satışını gerçekleştiren Bağdat Caddesi'ndeki mağazaya yapılan saldırının ardından 20 kişiyi gözaltına aldı.

Mağazanın güvenlik kamerası görüntülerinde yaptığı araştırmada şüphelilerden bir kısmının mağazadan hırsızlık yaptığını tespit eden polis, şüphelilerin evlerinde yaptığı aramalarda bulunan ürünleri de emniyete getirdi.

Şüphelilerden 13’ü ifadelerinin alınmasının ardından, Anadolu Adalet Sarayı’na gönderildi. Nöbetçi savcıya ifade veren 13 şüpheli, 'Mala zarar verme' ve 'Kilitlemek suretiyle muhafaza alınan eşya hakkında hırsızlık' suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi 24. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan 13 kişi tutuklandı.

Yaşı 18'den küçük olan 7 şüphelinin ise savcılık talimatıyla ailelerine teslim edildiği, daha sonra ifade verecekleri öğrenildi.

‘Caddede gerginlik’

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan GS Store mağazası önünde protesto gösterisi yapıldı.

Sosyal medya üzerinden organize olan 60 kişilik grup, Galatasaray lehine tezahürat yaparak, GS Store mağazasına yapılan saldırıyı kınadı.

Bağdat Caddesi’nde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, mağaza önünde bekleyen ve Fenerbahçe aleyhine tezahürat yapan gruptakilere, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu.

Gruptakilerin dağılmaması üzerine müdahalede bulunan polis, 6 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/gs-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0