Görüş Bildir
Haberler
Gerrard'dan Fenerbahçeli Yıldız'a Övgü

Gerrard'dan Fenerbahçeli Yıldız'a Övgü

Fatih
05.11.2014 - 19:17

Gerrard'dan Fenerbahçeli Yıldız'a Övgü

İngiltere'nin ve Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, Fenerbahçeli eski takım arkadaşı Kuyt'ı övdü, 'Kıymeti yeterince bilinmedi' dedi.

2006-2012 yılları arasında Kırmızılar'da Hollandalı futbolcu ile birlikte forma giyen Gerrard, Kuyt'ın oyunculuk yeteneklerini övdü ve takıma yaptığı katkının büyük olduğunu söyledi.

İngiltere'de yayınlanan GQ dergisine bir röportaj veren Liverpool'un yaşayan efsanesi, 'Bugüne kadar birlikte forma giydiğin oyuncular içinde, hak ettiği değeri en çok görmeyen isim hangisiydi?' sorusuna Dirk Kuyt'ı örnek göstererek cevap verdi.

34 yaşındaki orta saha oyuncusu, 'Didi Hamman ve Dirk Kuyt... Kuyt son derece özverili, bencil olmayan ve her zaman takımın çıkarını ilk sıraya koyan bir futbolcu. Kıymeti yeterince bilinmedi' şeklinde konuştu.

Yıldız futbolcu birlikte forma giydiği isimlerden en iyi 11'ini ise şu şekilde sıraladı: Pepe Reina, Glen Johnson, Jamie Carragher, Sami Hyypia, John Arne Riise, Xabi Alonso, Javier Mascherano, Gerrard, Robbie Fowler, Fernando Torres, Luis Suarez.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın