Görüş Bildir
Haberler
Gelin Adaylarına Özel: Bu Düğün Anketini Çözerken Çok Zorlanacaksınız!

etiket Gelin Adaylarına Özel: Bu Düğün Anketini Çözerken Çok Zorlanacaksınız!

Yung Boş Ada
16.08.2016 - 12:39

Gelin olacak herkesin kafasında yüzlerce soru, yüzlerce korku ve endişe vardır. İşte biz de şimdi tüm gelin adaylarının korkulu rüyalarını bir anket haline getirdik! Hadi hep birlikte onların bu tatlı telaşına ortak olalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz çok da zorlayıcı değil: İkisinden birini seçmek zorundasın! Düğününde sadece düğün pastası mı olsun yoksa sadece yemek servisi mi?

2. Peki ya hangisinin son dakika gelemeyeceğini söylemesi daha kabul edilebilir? Fotoğrafçıların mı yoksa müzisyenlerin mı?

3. İkisi de çok korkunç, ama birini seçmek zorundasın: Tüm düğün günün boyunca sağanak yağmur yağması mı yoksa tüm gün havanın saçlarını bozacak derecede aşırı sıcak olması ve düğünü dışarıda yapacak olman mı?

4. Biraz daha sert sorular soralım: Düğün gününde ishal olmak mı yoksa tüm balayı tatilin boyunca ishal olmak mı?

5. Rahatsız edici sorulara devam: Düğününde hangisinin olması bir derece daha kabul edilebilir senin için; tüm tuvaletlerin bozuk olması mı yoksa tüm konukların yemekten zehirlenmesi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soru biraz garip, hangisini tercih ederdin: Düğününde tanıdıklarından birinin sevgilisine senin haberin olmadan evlenme teklifi edip tüm ilgiyi toplamasını mı yoksa neredeyse sevmediğin her kadının beyaz elbiseyle gelmesini mi?

7. Biraz daha karıştıralım mı ortalığı? Düğün sırasında nikah şahidinin tutuklanmasını mı tercih ederdin yoksa eski sevgilinin düğünü basıp her şeyi durdurmaya çalışmasını mı?

8. Hangisinin başına gelmesi daha az sinirlerini bozar: Düğününe bir hafta kala her şeyi sıfırdan ayarlamak zorunda kalmak mı yoksa balayına bir hafta kala her şeyi son anda ayarlamak zorunda kalmak mı?

9. Hangisinin başına gelmesi daha kabul edilebilir bir durum: Nikah memurunun düğüne 3 saat geç gelmesi mi yoksa nikah yüzüklerinin ikisinin de düğün günü kaybolması mı?

10. Bir sinir bozucu soru daha: Nikah kıyılırken hangisinin olması sinirlerini daha az bozar; bir bebeğin susmadan çığlıklar eşliğinde ağlaması mı yoksa sarhoş eniştenin bağırarak utanç verici tezahüratlar etmesi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kabul ediyoruz, ikisi de hiç hoş değil ama birini seçmek zorundasın: Nikah memurunun sürekli senin adını mı yoksa müstakbel eşinin adını mı yanlış telaffuz etmesini mi tercih ederdin?

12. Son soru tüylerini diken diken edebilir: Düğün salonuna girerken yere kapaklanmak mı yoksa birinin gelinliğinin üzerine vişne suyu dökmesi mi daha kabul edilebilir?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1886
604
529
339
296
259
108
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donna Pinciotti

evliliğe uzak olanları daha da uzaklaştırdınız tebrikler

Sevilay

zaten istemiyordum şu an kesinlikle evlenmeyeceğim.

Derdiniz ne oğlum sizin niye böyle şeyler olsun insanı evlenmekten sogutuyorsunuz