Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones'da Kimseciklerin Ruhu Duymadan Oyuncusu Değiştirilen 11 Karakter

etiket Game of Thrones'da Kimseciklerin Ruhu Duymadan Oyuncusu Değiştirilen 11 Karakter

Gozex
29.08.2017 - 11:59

Neler olmuş da haberimiz yok! 9GAG'den derlediğimiz bilgilere göre; kimselerin haberi olmadan bazı oyuncular gelmiş gitmiş. İşte oyuncusu değiştirilen 11 karakter!

Kaynak: https://9gag.com/gag/aKDmG9j/11-game-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daario Naharis

1. Daario Naharis

Daenerys'in biricik aşkını 3. sezonda İngiliz aktör Ed Skrein canlandırıyordu. Ancak 4. sezonla 6. sezon arası Hollandalı yıldız Michiel Huisman role getirildi. Skrein'ın diziyi neden terk ettiği bilinmiyor. (Transporter  filmini çekebilmek için şovu terk ettiği iddiaları dönüyordu ancak kendisi olayın bundan çok daha 'politik' olduğunu belirtti.)

2. Gece Kralı

2. Gece Kralı

4. ve 5. sezonlarda Gece Kralı, Richard Brake tarafından canlandırılıyordu. Ancak 6. sezondan beri Slovak aktör Vladimir Furdik bu karakteri canlandırıyor. Kendisini 'insan' formunda da görmüştük, sonrasında Ormanın Çocukları tarafından dönüştürüldü.

3. Beric Dondarrion

3. Beric Dondarrion

1. sezonda, göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir sahnede Avustralyalı aktör David Michael Scott tarafından canlandırıldığını gördük. Sonrasında Richard Dormer yerine geçti ve 3. sezondan itibaren kendisini izlemeye başladık.

4. Dickon Tarly

4. Dickon Tarly

Freddie Stroma 6. sezon boyunca bu roldeydi. Ancak ABC kanalının Time After Time adlı dizisindeki rolü alınca GoT'u bırakmak zorunda kaldı. Böylece Tom Hopper ve karın kasları role getirildi. Bu arada, Stroma'yı Harry Potter'daki Melez Prens olarak anımsayabilirsiniz.

5. Üç Gözlü Kuzgun

5. Üç Gözlü Kuzgun

Aynı zamanda bir savaş gazisi olan İngiliz aktör Struan Rodger, 4. sezonun sonunda kısacık bir süre için Üç Gözlü Kuzgun rolünde görünüyor. Dizi 5. sezona başladığında ise Oscar adaylığı bulunan oyuncu Max von Sydow bu karakteri canlandırırken karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lothar Frey

6. Lothar Frey

Evet, Kızıl Düğün'de Talisa'yı defalarca bıçaklayan pislik değiştirildi. O zamanlar Tom Brooke tarafından canlandırılıyordu, 6. sezonda Daniel Tuite yerine geçti, şimdi ise karakterimiz bir çörek...

7. Rickard Karstark

7. Rickard Karstark

1. sezonda Stark ailesine sadık kalan karakteri Steven Blount canlandırdı, ancak 2. sezonda rol büyüyünce gri sakallı John Stahl role getirildi.

8. Selyse Baratheon

8. Selyse Baratheon

Stannis'in eşini ilk gördüğümüzde, karşımızda Sarah MacKeever vardı, 2. sezon başlangıcında ise misafir oyuncuydu minik bir sahnede. 3. sezonda Selyse'nin ismini öğrenmiş olduk ve karakteri canlandıran kişi Tara Fitzgerald oldu.

9. Tommen Baratheon

9. Tommen Baratheon

Tatlı Tommen'ımız 1. ve 2. sezonlarda Callum Wharry tarafından canlandırılıyordu. Sonrasında yerine Dean-Charles Chapman geçti ve 4. ile 6. sezonlar arası karakteri o canlandırdı. (Kendisi 3. sezonda Martyn Lannister'ı da canlandırmıştı!)

10. Myrcella Baratheon

10. Myrcella Baratheon

İlk başlarda İrlandalı oyuncu Aimee Richardson tarafından canlandırılan karakter, 2. sezondan 5. sezona kadar ekranlarda gözükmedi. Gözüktüğünde ise oyuncu olarak Nell Tiger Free karşımızdaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dağ

11. Dağ

Dağ aslında 3 farklı aktör tarafından canlandırıldı. 1. sezonda Avustralyalı aktör Conan Stevens karşımızdayken 2. sezonda yerine Gallerli yıldız Ian Whyte geçti. 4. sezondaysa profesyonel güçlü adam Hafþór Júlíus Björnsson oyunculuğunu sergiledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
665
318
115
107
103
102
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın