Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note Neo Duyuruldu

Galaxy Note Neo Duyuruldu

Batuhan
31.01.2014 - 18:00

Galaxy Note Neo Duyuruldu

Altı çekirdekli işlemcili Galaxy Note Neo söylentilerini hatırlıyor musun? Doğru olduğu ortaya çıktı; Samsung Polonya cihazı resmen duyurdu.

Galaxy Note Neo, büyük ekranı ve Galaxy Note 3′ün S Pen yeteneklerini isteyen ancak, bunlar için çok fazla ödemekten kaçınan kişiler için birebir. Note Neo, Note 3 kadar güçlü, kudretli bir tabletfon değil fakat bu onun iyi bir telefon olmadığı anlamına gelmiyor.

5,5 inçlik Note Neo, 720p (HD) çözünürlük sunuyor; 2 GB bellek, 16 GB artırılabilir dahili depolama alanı, 8 MP kamera, 3100 mAh pil ile donatılmış ve arka bölümü suni deri ile kaplanmış.

Karşılaştırabilmen için, Note 3 1080p (Full HD) çözünürlük sunan 5,7 inçlik ekrana, dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciye ve 3 GB belleğe sahip.

Galaxy Note Neo’nun ülkemizde satışa sunulacak olan sürümü (3G), henüz marka ve modeli bilinmeyen dört çekirdekli bir işlemci ile çalışacak. Yurt dışında satılacak olan 4G’li model ise 6 çekirdekli işlemciye sahip olacak: 1,7 GHz saat hızında çalışan iki adet Cortex-A15 ve 1,3GHz saat hızında çalışan dört adet Cortex-A7. Bu çekirdeklerin aynı anda çalışıp çalışmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Galaxy Note Neo’yu cezbedici kılan özelliklerin başında ise S Pen ve Air Command yetenekleri geliyor. Bu sayede, Galaxy Note 3′tekine benzer bir deneyim elde edilebilecek. Note Neo, siyah, yeşil ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak, 24-27 Şubat tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştirilecek olan ve yerinden takip edeceğimiz Mobile World Congress etkinliğinde, cihazla ilgili daha fazla bilgiye ulaşacağımızı umuyoruz.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/01/galax...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın