Görüş Bildir
Haberler
Fransa'yı Şoke Eden Küfürler

Fransa'yı Şoke Eden Küfürler

Fatih
14.05.2014 - 00:49

Fransa'yı Şoke Eden Küfürler

Samir Nasri'nin kız arkadaşı Anara, yıldız futbolcunun Dünya Kupası kadrosuna alınmamasının ardından paylaştığı mesajlarla gündeme oturdu.

Fransa Milli Takımı'nda Manchester City'nin yıldızı Samir Nasri'nin 30 kişilik 2014 Dünya Kupası aday kadrosuna alınmaması oldukça ses getirirken, başarılı orta saha oyuncusunun kız arkadaşı Anara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Fransa ve teknik direktör Didier Deschamps'e ağır hakaretler etti.

Anara, aday kadronun açıklanmasından kısa bir süre sonra Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarda , 'Fransa'yı s.....! Deschamps'ı s.....! Ne b....n bir teknik direktör! Mesajımı yeterince iyi okumadınız sanırım. Tekrar ediyorum. Fransa'yı ve Deschamps'ı s.....!' i fadelerini kullanarak büyük tepki çekti.

Nasri de aday kadroya alınmamasına yönelik ilk tepkisini resmi Twitterhesabı üzerinden verdi ve 'Destek mesajları için hepinize teşekkürler. Hayat bu. Bir Dünya Kupası'nı daha evden izleyeceğim. Seni öldürmeyen, güçlendirir.' mesajını paylaştı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1422...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın