Görüş Bildir
Haberler
Flaş! Beşiktaş Alman Yıldız İçin Devrede!

Flaş! Beşiktaş Alman Yıldız İçin Devrede!

Kempes
30.04.2014 - 16:32 Son Güncelleme: 30.04.2014 - 16:42

Beşiktaş Alman Yıldız İçin Devrede!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Yeni sezonda yeni stadında mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş, transfer mevsiminin yaklaşmasıyla arayışlarını hızlandırdı. Özellikle gelecek sezon şampiyon olmak isteyen siyah beyazlılar çok önemli bir transfer hamlesi hazırlığında.

Hedefte o var

Beşiktaş'ın gelecek sezon takıma kazandırmak istediği yıldız oyuncu Sevilla'da müthiş bir performans sergileyen Marko Marin. Chelsea'den sezon başında kiralık olarak alınan ve İspanya'da çok iyi bir performans sergileyen Alman oyuncu için kulüp girişimlere başladı. Chelsea'den bir yıllığına kiralanan oyuncunun sezon sonunda Sevilla'dan ayrılacağı belirtilirken siyah beyazlıların transfer için istekli olduğu aktarıldı.

1+1 yıllık teklif

Marko Marin için 7.5 milyon Euro isteyen Chelsea kulübüne Beşilktaş'ın 1+1 yıllık kiralık teklifinde bulunduğu ve oyuncuyu 2.senenin sonunda 7.5 milyon Euro satış opsiyonuyla transfer etmek istediği aktarıldı. Gökhan Töre'nin yönetim kanadından gelen tepkiler üzerine bonservisinin alınmayacağı belirtilirken yıldız futbolcunun yerine Alman yıldızın alınmak istediği ifade edildi.

Mourinho istemiyor

Chelsea kanadından gelen haberler ise olumlu. Mourinho'nun takımında kesinlikle düşünmediği oyuncu için Chelsea kulübünün Beşiktaş'ın verdiği teklife evet yanıtını verebileceği aktarılıyor. Beşiktaş'ın Marin'e ödeyeceği yıllık ücretin tamamını ödemeyi teklif ettiği bu teklifin de Chelsea tarafından olumlu karşılandığı ifade edildi.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0