Görüş Bildir
Haberler
Flappy Bird Oynamak Mümkün.....5,000 Dolara

Flappy Bird Oynamak Mümkün.....5,000 Dolara

Onedio Medya
10.02.2014 - 18:18

Flappy Bird Oynamak Mümkün.....5,000 Dolara

Gözünüzü karartırsanız...

YAZAN

Sarp Kürkcü

Bildiğiniz üzere yapımcısının kararı ile Flappy Bird , mobil marketlerden çekildi.

Detaylarını haberimizde görebileceğiniz bu durum, insanların aklına da hin fikirler sokmuş aslında. Çünkü piyasadan kalkan bu uygulama, eğer telefonunuza yüklüyse kullanmaya devam edebileceğiniz bir durumda bırakıldı. Yani yeni indirmeler olmasa da, eskiler için Flappy Bird hâlâ devam ediyor.

Tam da bu gerçekten yararlanmaya meyilli olan insanlar, eBay ’de çok güzel teklifler sunuyorlar. Kotaku ’nun yaptığı habere göre insanlar iPhone’larını 1500 dolara varan meblalarda satışa çıkarıyorlar.

Biz de merak edip kendimiz bir arama yaptık ve rekoru, bir Samsung S4’te gördük. Bu cihaz 2500 dolar açık arttırma başlangıcıyla, 5000 dolar da direkt satış fiyatıyla yerlerde yuvarlanarak gülmemize sebep oldu.

Neden mi? Çünkü Android kullanıcıları zaten bu oyunu .apk’sını indirip kullanabiliyorlar. Bunun için 5000 dolar verecek bir sazan bulabilmek de ayrı bir maharet. Daha bulmuş değil ama, ilerleyen günlerde ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Eğer siz de silmediyseniz bu oyunu, telefonunuzu satmayı düşünür müsünüz? Ne de olsa artık piyasada olmayan bir çılgınlık kaynağına sahipsiniz. Söylemedi demeyin.

Son olarak bir not: Bendeniz ve Sinan, ofisin yegâne Lumia kullanıcıları olduğumuz için markette hâlâ Flappy Bird'ü görebiliyoruz. Bu karar, diğer herşey gibi Windows Phone'a geç gelecek gibi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36502-f...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın