Görüş Bildir
Haberler
FIFA 2014'te Büyük Olay

FIFA 2014'te Büyük Olay

Haberomi
09.07.2014 - 21:11 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 21:15

Fıfa 14′Te Büyük Olay

Electronic Arts‘ın popüler oyununun Xbox One sürümü için hazırlanan demosuna ulaşmak isteyen oyun severler karşılaştıkları vaziyet karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bunun üzerine EA cephesinden gelen izah ise olayı bambaşka bir noktaya götürdü.

Dünyanın en popüler iki futbol oyun serisinden birisi olan FIFA‘nın yeni nesil konsol Xbox One sürümü için oyunun demosunu (Tecrübe sürümü, fiyatsız dağıtılır.) konsollarına indirmek isteyen oyun severler EA‘nin 4.99 dolarlık fiyat talebini görünce gözlerine inanamadılar.

Bu olay üzerine EA‘ya yakıntı yağmuru başlatılırken, oyunun yapımcısından izah gecikmeden geldi. Bu olayın sistemsel bir arıza hasebiyle yaşandığını belirten EA yetkilileri, yapılan yakıntılar üzerine vaziyetin fark edildiğini ve ihtiyaç duyulan müdahalenin yapıldığını belirtti.

Ne yazık ki bu vaziyetin bir sistem arızası olduğunu bilmeyen bir takım oyun severler demo sürümünü görebilmek için isteyen fiyatı ödemiş vaziyette. Şimdi akıllardaki sual ise EA yaşanan bu teknik mesele hasebiyle oyun severlerden alınan paraların iadesini yapacak mı?

Arıza konusunda jet cevap veren EA bu konuda şuan için suskun kalmayı seçenek ediyor.

Kaynak: http://haberomi.com/fifa-14te-buyuk-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın