Görüş Bildir
Haberler
Favori Yemeğinizi Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Favori Yemeğinizi Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
21.10.2014 - 12:59 Son Güncelleme: 21.10.2014 - 15:59

Karakterinizi hangi yemek yansıtıyor? Bunu bulmanın tek bir yolu var... Hadi bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şu anda alıp başınızı nereye gidesiniz var?

2. Bir restoranta gittiğinizde, oradaki en sinir bozucu şey ne ola ki?

3. Bu zamana kadar kaç kişiyle çıktınız?

4. Hangi app olmadan yapamazsınız?

5. İşe/Okula nasıl gidip geliyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Masada oynanan bir oyun seçin!

7. Hangi simetrik görüntü, sizi daha çok tatmin etti?

8. Son soru: Ne kadar mükemmelsiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yemek değil o, bir dost: Makarna!

Yemek değil o, bir dost: Makarna!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Makarna. Bu zamana kadar makarna sizin en iyi dostunuzdu. Karın gurultularınızın susturucusu, gariban gün ve gecelerinizin tek sırdaşıydı o. Ve fazla beklentisi yoktu makarnanın, attınız onu suya ve 8 dakika beklediniz, yağ bile yakmadınız, o bile yetti! Ama makarnanın  yaparsanız sosunu farklı şeyler de vaad eder; bir yönüyle Kibariye, bir yönüyle de Adriana Lima'dır yani. Bu, size kalmış!

Dünyanın en iyi icadı: Tost!

Dünyanın en iyi icadı: Tost!

Evet sizin favori yemeğiniz: Tost. Siz arkadaşlığa önem veren birisiniz ki, size tost çıktı. Siz tam bir kötü gün d(t)ostusunuz; iyi günde herkes tost olur, mesele kötü günde olmaktır. Yani şunu demek istiyoruz: Favori yemeği tost olan insandan, zarar gelmez!

Akıllara zarar bir lezzet: Mantı!

Akıllara zarar bir lezzet: Mantı!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Mantı. Buradan şu anlaşılıyor: Detaycısınız. Kolay yapılan, kolay tüketilen şeyler oldum olası hoşunuza gitmedi, gitmeyecek de! Nasıl gitsin ki!? Kusursuzluğu seviyorsunuz ve emeğe de değer veriyorsunuz. Dengelisiniz de; yoksa hamurun, kıymanın, yağlı sosun ve sarımsaklı yoğurdun muhteşem bileşimini sevmezdiniz. Son tahlilde, iz bırakmak sizin işiniz. Bir karanfile ne dersiniz? :)

Ve tanrı onu yarattı: Dondurma!

Ve tanrı onu yarattı: Dondurma!

Evet, sizin favoriniz: Dondurma! Eğlenceli bir insansınız çünkü. Mutlusunuz ve etrafınıza da mutluluk saçıyorsunuz. Bu yüzden herkes sizin yanınızda bulunmak istiyor. Yani insanlar size BA-YI-LI-YOR! Favorisi dondurma olan insan, hayattan lezzet almasını bilir; küçük şeylere de kafasını takmaz. Çünkü onlar için, yani sizin için, hayat, küçük şeylere takılmayacak kadar kısa!

Çok net: Et!

Çok net: Et!

Evet, sizin favori yiyeceğiniz: Et, hem de kıpkırmızı ve supsulu olanından: Hani vardır ya bıçağı daha üstüne değidirmeden ayrılanlardan, heh işte onlardan. İnek olur, koyun olur, kuzu ise her türlü olur, fark etmez: Kırmızı et olsun da ne olursa olsun diyenlerdensiniz yani. Öyle sosa, kaşara falan da ihtiyaç yok sizin için, 'nar gibi kızart, tuzla ye' insanısınız. Çok netsiniz yani, yeme alışkanlığından net bir insan olduğunuz çok belli. Kararsızlık kavramı sizi görse, diz çöker tövbe ister kısacası :)

Burası karışacak vaziyet alın: Dürüm!

Burası karışacak vaziyet alın: Dürüm!

Evet, sizin favori yiyeceğiniz: Dürüm, ki kendisi alemlerin en kral abisidir. Belli bir raconu vardır onun, ısmarladığınızda 'burası karışacak vaziyet alın' demekse elzemdir. Çetesinde ise; Adana, Döner, Aspava, İskenderun Usulü, Tantuni gibi çok delikanlı abilerimizi barındırır. Ayrıca dışarıdan basit gibi görünse de, içinde envai çeşit şey barındırır. Pandorunun kutusu gibidir yani, şaşırtmak onun işidir.

<3 = Nutella!

<3 = Nutella!

Sizin favoriniz: Çikolataların efendisi, kahvaltıların işletme müdürü olan Nutella. Öncelikle Nutella seven insan, en asil duygunun insanıdır. Aşk insanıdır, çünkü hayattan zevk almasını bilir. Ve ne yazık ki, az biraz da ayrılıkların insanıdır, nutellayla yaralarına çikolata basar. Zaten çok aşk yaşayanın, o derece ayrılık yaşaması da bu işin doğasında malesef. Yani diyoruz ki, çok ofsayta düşen futbolcu, golü en çok arayan futbolcudur. Golünü de atacaktır elbet! Anladınız siz onu ;)

O bizden biri: Kuru + Pilav!

O bizden biri: Kuru + Pilav!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Dünyanın en mükemmel çifti olan Kuru + Pilav. Yancılarınızsa cücük soğan ve yeşil biber. Öncelikle siz, bizden birisiniz. Farklı olayım diye çok fazla kastırmıyorsunuz. Zaten herkesin farklı olmak için türlü maymunluk yaptığı bu devirde, aynı kalmak ve kendin gibi olmak, en büyük farklılık!

Kim sevmez ki: Pizza!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Pizza. Pizzasever çok fazla kastırmaz, ya olduğu gibi görünür ya da göründüğü gibi olur. Rahattır ayrıca, pek zorlamaz, tam bir 'ipimle kuşağım' insanıdır. Yorulmayı sevmez, fazla hareket etmeyi de. Aylaktır kısacası. Miskin değil ama; kendi içinde bir felsefesi vardır yani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1205
726
559
322
157
146
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın