Görüş Bildir
Haberler
Faith No More’un Yeni Albümünün İsmi Belli Oldu: 'Sol Invictus'

Faith No More’un Yeni Albümünün İsmi Belli Oldu: 'Sol Invictus'

Faith No More basçısı Bill Gould, yoldaki Faith No More albümü hakkında açıklamalarda bulundu. Sol Invictus adıyla yayınlanacak albüm 10 şarkıdan oluşacak. Gould’a göre albüm, grubun başladığı noktaya dönüşü anlamına geliyor.

19 Mayıs’ta grubun sahibi olduğu Reclamation plak şirketinden yayınlanacak olan Sol Invictus, 18 yıl aranın ardından gelen ilk Faith No More albümü olacak. Gould, albümün çıkış noktasının 2011 yılında Buenos Aires’te bir konserde ilk kez çaldıkları ”Matador” isimli şarkı olduğunu söylüyor. Grubun erken dönemlerinde de ilham kaynağı olan Roxy Music ve Siouxsie and the Banshees gibi grupları albümdeki genel sound için referans olarak gösteren Gould, hipnotik ve gotik bir Faith No More albümünün yolda olduğunu vurguluyor.

Son Faith No More albümünün üzerinden geçen 18 yılda, gruptaki herkesin kendi projeleriyle yoğun bir şekilde çalışıp kendini geliştirdiğini dile getiren Gould’a göre, Sol Invictus albümünde gruptaki müzisyenlerin bu deneyimlerinden izler bulmak mümkün.

Albümün şarkı listesini aşağıda görebilirsiniz.

1. “Sol Invictus”

2. “Superhero”

3. “Sunny Side Up”

4. “Separation Anxiety”

5. “Cone of Shame”

6. “Rise of the Fall”

7. “Black Friday”

8. “Motherfucker”

9. “Matador”

10. “From the Dead”

Sol Invictus‘tan yayınlanan ilk single ”Motherfucker” da aşağıdan dinlenebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0