Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçeli Boksöre Madalya Aysal'dan

F.Bahçeli Boksöre Madalya Aysal'dan

Fatih
11.09.2014 - 23:11 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:52

F.Bahçeli Boksöre Madalya Aysal'dan

Finallerde 60 kiloda birinci olan Fenerbahçe Kulübü sporcusu Hakan Doğan, madalyasını Ünal Aysal'ın elinden aldı.

29. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yapılan final müsabakalarıyla tamamlanırken, Türkiye erkeklerde 7 altın, 2 gümüş ve 13 bronz, kadınlarda da 2 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 31 madalya kazandı.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, erkeklerde Türk sporculardan Muhammet Ünlü 48 kiloda, Hakan Doğan 60 kiloda, Botirzhon Akhmedov 64 kiloda, Önder Şipal 69 kiloda, Samir Magomedov 81 kiloda, Seyda Keser 91 kiloda ve Ali Eren Demirezen de +91 kiloda altın madalyaya uzandı.

Erkeklerde Ural Karslıoğlu 64 kiloda, Erdil Keyif de 75 kiloda gümüş madalya kazanırken, Ertuğrul Erdemir 48 kiloda, Magomed Abdulhamidov 52 kiloda, Barış Bostancı ve Rıza Güneştekin 56 kiloda, Arsen Abliev ve Aslan Mukanov 60 kiloda, Yasin Yılmaz 64 kiloda, İskender Can Varlık ve Yakup Şener 69 kiloda, Cem Karlıdağ ve Mehmet Nadir Ünal 81 kiloda, Dindar Gölcek 91 kiloda ve Erdinç Bektaş +91 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadınlarda ise Ayşe Çağırır 48 kiloda, Gamze Başar 60 kiloda altın, Satı Burcu 57 kiloda, Gülsüm Tatar 64 kiloda, Gülten Türker 69 kiloda, Elif Güneri 81 kiloda gümüş, Emine Bosduman +81 kiloda gümüş, Melisa Köktürk 64 kiloda ve Eda Yenilmez +81 kiloda bronz madalya kazandı.

Turnuvada Türkiye, erkeklerde takım halinde birinci olurken, kadınlarda ise ikinci sırada yer aldı.

Finalleri Mutlu ve Aysal da izledi

Turnuvanın final müsabakalarını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da izledi.

Müsabakaları protokol tribününden takip eden Mutlu ve Aysal, ödül töreninde dereceye giren sporculara da madalyalarını verdi.

Ahmet Cömert'in oğlu Atilla Cömert, Mutlu ve Aysal'a birer plaket takdim etti.

Fenerbahçeli boksör, madalyasını Aysal'ın elinden aldı

Turnuvada 60 kiloda birinci olan Fenerbahçe Kulübü sporcusu Hakan Doğan, madalyasını Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın elinden aldı.

Milli boksör, madalyasını aldığı sırada Aysal'ın elini öptü.

Ödül töreninden sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Aysal, kulüp olarak boks şubesi açmak için yönetim kuruluyla toplantı yapacağını belirterek, olumlu sonuç çıkması durumunda gelecek yıldan itibaren şubeyi açabileceklerini söyledi.

Ünal Aysal, Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan'ın elini öpmesiyle ilgili soruya, 'Onların hepsi evladım gibi' cevabını verdi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/digersporlar/bok...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın