Görüş Bildir
Haberler
Erkan Zengin İhtarname mi Yolladı?

Erkan Zengin İhtarname mi Yolladı?

Batuhan
02.12.2014 - 15:24

Erkan Zengin İhtarname mi Yolladı?

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, futbolcu Erkan Zengin'in kulübe alacakları için ihtarname gönderdiği iddiasına ilişkin, 'Erkan Zengin'in kulüpten alacağı var ancak kulübe ihtar çektiği haberleri doğruyu yansıtmıyor' dedi.

Hoşcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamuoyunda Eskişehirsporlu futbolcular hakkında farklı algılar oluşturulmaya çalışıldığını öne sürdü.

Eskişehirsporlu bazı futbolcuların kulüpten alacağının bulunduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

'Erkan Zengin'in kulüpten alacağı var ancak kulübe ihtar çektiği haberleri doğruyu yansıtmıyor. Erkan'ın menajeri Erke Toros da bu haberler üzerine beni aradı ve rahatsızlığını bildirdi. Bize, Erkan'ın alacağına karşı bir ödeme planının bulunup bulunmadığını sordu. Belli bir ödeme planı içinde futbolcularımızın alacaklarını ödüyoruz ve ödeyeceğiz.'

BİR İHTAR DAHA!

Bursaspor'da yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün, alacakları için kulübe ihtar çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu öğrenildi.

İbrahim Öztürk'ün menajeri Tamer Özçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'oyuncusunun geçen sezon ve bu sezondan olmak üzere yeşil-beyazlı kulüpten 1 milyon lira alacağının bulunduğunu' söyledi.

Oyuncusunun 6.5 sezondur formasını giydiği Bursaspor Kulübünde bugüne kadar ödemeler konusunda hiçbir sorun çıkarmadığını aksine bir takım kaptanına yakışır şekilde yönetim kuruluna yardımcı olmaya gayret ettiğini vurgulayan Özçam, 'İbrahim'in bugüne kadar Bursaspor Kulübü için yaptıkları ortadadır. Son olarak yönetim kurulunun geciken ödemerinde bile oyuncularla tek tek görüşen ve yönetime kefil olan İbrahim Öztürk'tür' dedi.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0