Görüş Bildir
Haberler
En İyi 5 Canon Fotoğraf Makinesi

En İyi 5 Canon Fotoğraf Makinesi

TeknoDiyalog
08.01.2015 - 17:46 Son Güncelleme: 08.01.2015 - 19:07

En iyi 5 Canon fotoğraf makinesi haberimizde piyasadaki en iyi Canon modellerini bir araya getiriyoruz. Yeni başlayanlar, fotoğraf meraklıları ve profesyonel kullanıcılar için değişiklik gösterebilecek olan en iyi fotoğraf makinelerine bir de TeknoDiyalog gözünden bakın.

DSLR fotoğraf çekimine yeni başlayanlar için kullanımı kolay cihazlar olmalıdır. Atacağınız ilk adımda harika fotoğraflar çekmek, performansın üst düzey olmasını istemek ve yaratıcılığını geliştirmek istersiniz. Bu yüzden Canon’un kullanıcılarına sunduğu giriş seviyesi modeller bulunmaktadır. Örneğin Canon EOS 700D yeni başlayanlar için oldukça uygun bir DSLR fotoğraf makinesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Canon EOS 70D

Saniyede 7 kare fotoğraf yakalayabilme özelliğine sahip olan Canon EOS 70D modeli listemize 5. sıradan giriş yapıyor. 20.2 MP CMOS sensörçapraz tipte 19 AF noktası, büyük parlak dokunmatik ekranı, güçlü DIGIC işleme gibi bir çok özelliği cihazı güçlü kılıyor. Bu cihaz ile hem etkileyici fotoğraflar çekebilir hem de Full HD video kaydı yapabilirsiniz.

Canon EOS 70D Fiyatı

4. Canon EOS 6D

En iyi 5 Canon fotoğraf makinesi listemizde 4. sırayı Canon EOS 6D modeli alıyor. Cihaz full frame sensör ve kompakt tasarımıyla birlikte 20.2 MP çözünürlük sunuyor. Özellikle portre fotoğrafçılığı ve seyahat için tercih edilebilecek olan cihaz alan derinliği üzerinde sıkı kontrol ve bir çok geniş açılı AF lens seçeneğiyle birlikte geliyor. Sağlam ve hafif yapısıyla beklentilerinizi karşılayabilecek Canon EOS 6D, Full HD video kaydı yapabilmektedir ve Wi-Fi özelliği ile uzaktan kumanda edilebilir.

Canon EOS 6D Fiyatı

3. Canon EOS 7D Mark II

Hızlı yaşayan ve hızın peşinden gidenler düşünülerek üretilen Canon EOS 7D Mark II, anı yakalamanıza olanak tanıyor. Kullanıcılarına üst düzey performans sunabilmek için DIGIC 6 görüntü işlemcisi kullanan cihaz, çekim sırasında gecikme zamanını en aza indirir. 65 noktalı geniş alanlı otomatik odaklama özelliği ile kendisine hayran bırakan Canon EOS 7D Mark II, ışığın az olduğu durumlarda da odaklama yapabilmektedir. 20.2 MP CMOS sensörü bulunan cihaz 1080p full HD video kaydı yapabilmenizi sağlar. Çift hafıza kartı yuvası ile kullanıcılarına geniş depolama alanı sunar.

Canon EOS 7D Mark II Fiyatı

2. Canon EOS 700D

En iyi 5 Canon fotoğraf makinesi listemizin ikinci sırasını EOS 700D modeline veriyoruz. DSLR fotoğrafçılığa adım atıp kendisini geliştirmek isteyenlerin sıkça tercih ettiği bu model Clear View LCD II dokunmatik ekrana sahip. 18 MP CMOS sensörü olan cihaz, yüksek hızda çekim yapabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. İlgi çeken videolar oluşturmak konusunda kendinizi kolayca geliştirebileceğiniz Canon EOS 700D modelinin fiyat ve taksit seçeneklerini aşağıdaki linkimizde bulabilirsiniz.

Canon EOS 700D Fiyatı

1. Canon EOS 5D Mark III

Listemizin zirvesinde Canon EOS 5D Mark III ile sizi başbaşa bırakıyoruz. Saniyede 6 kare fotoğraf çekebilen cihaz 22 MP görüntü yakalayabiliyor. Full HD kayıtlar alabilmeniz için birebir olan bu DSLR fotoğraf makinesi, 61 noktalı otomatik odaklama özelliğine de sahip. En iyi 5 Canon fotoğraf makinesi listemisin en tepesinde kendine yer bulan cihaz, hava geçirmezlik özelliği ve HDR moduyla dikkat çekiyor.

Canon EOS 5D Mark III Fiyatı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın