Görüş Bildir
Haberler
En Güzel El Yapımı Anneler Günü Hediyeleri

En Güzel El Yapımı Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
25.03.2015 - 14:33 Son Güncelleme: 26.03.2015 - 15:41

Fedakarlık timsali olan annenize, anneler günü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel armağanlardan birisi de kendi ellerinizle hazırlayacağınız sürprizlerdir. Sizinle ilgili olan tüm konulara her daim manevi açıdan bakan anneniz, ona alacağınız hediyenin de manevi yönüne önem verecektir. 

Annenize hediyenizi verirken kulağına onu ne kadar çok sevdiğinizi fısıldadığınızda emin olun ne hediye aldığınızın hiç önemi olmayacaktır. Çünkü annenizi asıl mutlu eden şey, onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemeniz olacaktır. Siz, parası olmadığı için anneler günü gibi özel bir günü es geçenlerden olmayın ve elinizden geleni ardınıza koymayın. Yapmanız gerekenler çok basit, kollarınızı sıvayın ve annenizi ne kadar çok sevdiğinizi onun için hazırlayacağınız hediyeler aracılığıyla gösterin...

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kurdelenin şıklığıyla buluşan inci bileklik

10. Kurdelenin şıklığıyla buluşan inci bileklik

Herkesin el becerisi olmayabilir tabii ama umuyoruz ki iğne tutamayacak kadar değildir :) Takıp takıştırmayı seven anneniz için, en sevdiği renkteki kurdelelerle şıklığından ödün vermeyen bileklikler yapabilirsiniz.

9. Anneye özel sevgi kutusu

9. Anneye özel sevgi kutusu

Annenize dair içinizdeki sevgi dolu duygularınızı kağıtla buluşturmaya ne dersiniz? Bu sevgi kutusunun içinde en anlamlı cümleler ve annenizle çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınız yer alacak.

8. Kişiye özel çanta

8. Kişiye özel çanta

Çantasız kadın, meyvesiz ağaç gibidir. Kadınlar için çantanın ne kadar önemli olduğunu bir de siz düşünün... Çantası olmadan hiçbir yere gitmeyen annenize kendi ellerinizle şık bir çanta yapmaya ne dersiniz? Hele ki bu çanta annenizin baş harfini taşıyacaksa, bundan daha özel bir hediye olamaz herhalde...

7. İsme özel ahşap duvar süsü

7. İsme özel ahşap duvar süsü

Ahşap duvar süsünü annenize hediye etmeniz için illaki ahşap boyama kursuna gitmiş olmanıza gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey annenizin sevdiği renge sahip guaj boya ve annenizin ismini oluşturacak harfleri başarılı bir şekilde kesebilecek marangoz ustası.

6. Anneler gününe özel sevgi mektubu

6. Anneler gününe özel sevgi mektubu

Annenize, her gördüğünde onu sımsıkı kucaklayışınızı hatırlacak sevgi dolu bir mektup hazırlamaya var mısınız? Makas kullanma konusunda kendinize güveniyorsanız, içeriğini en anlamlı cümlelerle doldurabileceğiniz bu sevgi dolu mektuptan siz de yapmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. El örgüsü kitap ayracı

5. El örgüsü kitap ayracı

Marifetli beyler ve bayanların dikkatine! Eğer sizin anneniz de tam bir kitap kurduysa küçük bir yumak, tığ ve yeteneğinizin birleşiminden harika bir hediye ortaya çıkarabilirsiniz. Gül yerine papatyayı da tercih edebilirsiniz.

4. Hatırda kalacaklar listesi

4. Hatırda kalacaklar listesi

Annenizi mutlu eden insanları sizden daha iyi bilen kimse yoktur öyle değil mi? Annenizin en sevdiği kişilerin fotoğraflarının yer alacağı sevgi dolu bir papatya saksısı yapmak hiç fena fikir değil...

3. "Mutlu yuvamız" temalı çalışma

3. "Mutlu yuvamız" temalı çalışma

Deniz taşlarının aile bireylerini temsil ettiği bu sevimli tablo, annenizin şimdiye kadar aldığı en farklı ve anlamlı hediye olacak gibi gözüküyor. Dilerseniz taşları guaj boya yardımıyla renklendirebilirsiniz.

2. Ahşap anı kutusu

2. Ahşap anı kutusu

Annenizle birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınızı, kendi ellerinizle hazırlayacağınız ahşap anı kutusunda muhafaza edebilirsiniz. Kutu içerisinden film şeridi şeklinde çıkacak olan fotoğraflarınız, annenizi de fazlasıyla mutlu edecektir.

1. Harf fotoğraf çerçevesi

1. Harf fotoğraf çerçevesi

Annenizin isminin baş harfini ahşap olarak kestirip, tutkal yardımıyla fotoğraflarınızı yapıştırarak ortaya çıkarabileceğiniz bu ilginç fotoğraf çerçevesi unutulmaz bir anneler günü hediyesi olmaya geliyor. 

Daha fazla el yapımı anneler günü hediyesi fikirlerine ulaşmak için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın