Görüş Bildir
Haberler
Emily Blunt, Sicario'da Başrolü Oynayacak

Emily Blunt, Sicario'da Başrolü Oynayacak

Ulaş
03.04.2014 - 17:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emily Blunt, Sicario'da Başrolü Oynayacak

Güzel oyuncu Emily Blunt, şu sıralar yoğun çalışan Dennis Villeneuve'ün yeni filmi Sicario'da Meksika sınırında görevli memuru canlandıracak.

Ülkemizde özellikle Prisoners filmiyle ön plana çıkan yönetmen Dennis Villeneuve, dur durak bilmeden projelerine devam ediyor. Prisoners’tan kısa süre sonra çektiği Enemy isimli film yurtdışında gösterime girdi, ülkemizde de kısa süre içerisinde vizyona girecek. Enemy’nin galasından sonra da bilim kurgu, gerilim türündeki Story of Your Life filmi için Amy Adams ile anlaşmış ve böylece yeni projesini duyurmuştu.

Ancak bugün gelen bilgiler, yönetmenin Story of Your Life öncesine bir film daha sıkıştıracağını gösteriyor. Sicario  isimli gerilim filminde başrolün Emily Blunt’a verildiği açıklandı. Blunt, Meksika sınırı olan Tuscon’da görevli bir memuru oynacak ve sınırdan mal kaçıran uyuşturucu kaçakçılarına karşı mücadele verecek.

Villeneuve, Sicario’nun çekimlerine bu yaz başlayacak ve sonbahar döneminde filmin post prodüksiyon aşamsına geçecek. Ardından 2015′in ilk aylarında da Amy Adams’ın oynayacağı Story of Your Life’ın çekimlerine başlayacak. Yoğun bir takvime sahip yönetmen, çektiği filmler başarıya ulaşınca takvimini daha da kalabalıklaştırmış gözüküyor. Enemy için güzel yorumlar geliyor, bakalım bu iki yeni filmi de Prisoners gibi bir etki yapabilecek mi?

Sicario’nun önümüzdeki yıl vizyona gireceğini de belirtelim. Bu arada Emily Blunt da bu yaz Tom Cruise ile başrolünü oynadığı Edge of Tomorrow ile sinemalarda boy gösterecek.

superkarga

Kaynak: http://superkarga.com/emily-blunt-sic...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesse Pinkman

was Nice movie bitch