Görüş Bildir
Haberler
Eboue: "Emre Bunları Avrupa'da Yapamaz..."

Eboue: "Emre Bunları Avrupa'da Yapamaz..."

Batuhan
07.05.2015 - 11:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da sezon başı kadro dışı bırakılan Eboue, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Temmuz ayında Ünal Aysal yönetiminin kararı ile takımdan dışlanan ve lisansı askıya alındığı için şu anda forma giyemeyen Eboue , Hürriyet 'e açıklamalarda bulundu.

'EMRE, İNGİLTERE'DE...'

Arsenal’de oynadığı dönemde Newcastle United forması giyen Emre Belözoğlu’nun orada hırsının sadece topa olduğunu söyleyen Galatasaraylı Eboue, “Ama burada farklı bir Emre var. Bunları İngiltere’de yapsa 5-6 maç oynayamaz. Avrupa’da hakemlere küfredemezsin” dedi.

'NEDEN KADRO DIŞI KALDIM BİLMİYORUM'

Kadro dışı kalması ile ilgili konuşan Eboue, 'Ünal Aysal’a yakın bir ismin bu işte parmağı olduğunu, her şeyin transferim yüzünden olduğunu duydum. Ancak şu anda G.Saray’ın başarısını düşündüğüm için konuşmak istemiyorum.' dedi.

'FATİH TERİM KALSAYDI...'

Ünal Aysal’ın en büyük hatasının Fatih Terim’i göndermek olduğunu belirten Eboue, “Terim için tek bir cümle söyleyebilirim, çok iyi ve farklı bir adam. Beni buraya getirdiği ve sevdiği için söylemiyorum. Fatih Terim bizim için baba gibiydi. O gittiği için mutlu olamazdım. Kalsaydı yine şampiyon olurduk. Ve bu 4. yıldız yarışı başlamadan geçen yıl biterdi.' dedi.

'EMENIKE'DEN ÖZÜR DİLENMELİ'

Eboue, F.Bahçe taraftarının tepki gösterdiği Emenike ile ilgili de, 'Bence Emenike’den de kendi taraftarının özür dilemesi gerekli. Bu iyi bir örnek. Çiçek atabilirler mesela. Futbolcu da bir insan.' diye konuştu.

Eboue, Fatih Terim döneminde Galatasaray forması ile iki şampiyonluk yaşadı.

Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0