Görüş Bildir
Haberler
"Eboue Bir Yatıyor 5 Dakika Kalkmıyor"

"Eboue Bir Yatıyor 5 Dakika Kalkmıyor"

Fatih
13.04.2014 - 00:05

"Eboue Bir Yatıyor 5 Dakika Kalkmıyor"

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının sevilen yorumcusu Sinan Engin, Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'ı eleştirdi.

Sinan Engin, ' Galatasaray'ın amacının Fenerbahçe'yi yenmek olduğunu anlattık. Şuan Galatasaray camiasının ikinciliği düşündüğünü zannetmiyorum. Fenerbahçe'yi yendiler her şey bitmiş havasındalar.

Bugün Galatasaray'ın oyununa bakıyorsun ne oynadığı belli değil... Bir ara baktım Eboue sol taraftaydı. Ya kardeşim bu Eboue bir düşüyor 5 dakika yatıyor. Bir oyuncu bu kadar çok yatarsa oyundan çıktı demektir. Fenerbahçe maçından beri yatıyor...

Mancini 'Hadi kalksana takım 10 kişi oynuyor' diyor bu hala yerde yatıyor kasığını tutuyor. Tuhaflıklar var... Galatasaray takımı yorgun,moralsiz... Birinci yorgun olan hem fiziki hem mental olarak Selçuk İnan. Galatasaray'a geldiğinden beri en kötü futbolunu oynuyor. Hiç bu kadar kötü görmedim. Bir tane akıllı bir tane isabetli pası yok. Umut Bulut'a bakıyorum o da çok şey kaybetmiş.

Bugün sahadaki görüntü iki Anadolu takımının maçı gibiydi. Hiç bir farkı yoktu. Galatasaray'ın farkı Drogba ve Melo'ymuş... Almasalar demek ki neler olacakmış. Galatasaray takımını hiç hatırlamıyorum deplasmanda 27 puan kaybettiğini. Kaybettiği 27 puanın 10'unu kazanmış olsa ligde Fenerbahçe ile şampiyonluk iddiası devam ediyordu.' dedi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/sinan-engin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın