Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Kötü Üne Sahip Adamı : ALEİSTER CROWLEY

Dünyanın En Kötü Üne Sahip Adamı : ALEİSTER CROWLEY

Sıla Bektaş
14.08.2015 - 14:01

' Dünyanın en kötü üne sahip adamı ' ve ' Dünyanın en kötü adamı ' unvanlarını almış bu adamı tanımaya ne dersiniz ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleister Crowley 12 Ekim 1875 yılında dünyaya geldi. Babası bir din adamıydı. Crowley 'i de buna göre yetiştirmişti . Olanlar babası öldükten sonra olmuştu. Babası öldükten sonra annesi ruhsal çöküntüler yaşamıştı. Annesi Crowley'i İncil'de geçen 'the beast' (canavar) diye çağırıyordu . Bu tabir ve annesinin bu denli davranışları Crowley'i dinden soğutmuştu.

Normalde şair, dağcı, satranç ustası, okültist ve ressam olan Crowley medyumluk , mistik şeyler ve kara büyüyle uğraşmaya başladı.  Bütün gününü ayinler yapıp büyücülükle geçiren Crowley satanist olduğunu kendisi itiraf etti. 1898 yılında şeytan (lucifer) ile irtibata geçmeye çalıştı. Ayrıca bu adam oldukça ünlü biriydi.  Ona 'dünyanın en kötü adamı' ve 'en kötü üne sahip adam' lakapları takılmıştı. Ozzy osbourne Crowley için 'Mr. Crowley' adında bir şarkı bile yazmıştı. Tuhaf olan şey ise Crowley , Atatürk'e büyük bir hayranlık besliyordu ki oğlunun ismini Atatürk koymuştu. Hatta Gone are the ghosts and gods (gidenler hayaletler ve tanrılardır) isimli şiirini de Atatürk'e yazmıştır.

Bu Bilgi SUPERNATURAL Hayranları İçin ...

Bu Bilgi  SUPERNATURAL Hayranları İçin ...

Supernatural dizisinden tanıdığımız Crowley'nin ismi bu adamdan esinlenerek koyulmuştur. Hatta dizinin bir kaç bölümünde Crowley'nin oğluna rastlamıştık. Ve eğer dikkat ettiyseniz oğlunun ismi Aleister'di .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bence gayet de ilgi çekici bir başlık yalnız çok az bilgi var biraz daha araştırma yapabilirsin bu konu hakkında

Sıla Bektaş

evet ben araştırdım ama fazla bilgi yok bunun hakkında . Bu arada sağ ol canım :)))