Görüş Bildir
Haberler
Dünya Basınından Olay Gönderme!

Dünya Basınından Olay Gönderme!

Batuhan
24.03.2014 - 12:18

Dünya Basınından Olay Gönderme!

Dünyanın en önemli medya kuruluşlarından biri olan Financal Times, Fenerbahçeli taraftarların Anıtkabir ziyaretini bakın hangi haberin fotoğrafı olarak kullandı.

Fenerbahçeli taraftarların uzun süredir organizasyonu için uğraştığı ve dün Ankaraya'ya adeta çıkarma yaptığı Anıtkabir ziyareti ülkemizde büyük yankı buldu. Sarı lacivertli taarftarlar her kesimden binlerce Fenerbahçeliyi bir araya getiren organizasyonda Ata'nın huzuruna çıktılar.

Anıtkabir ziyareti dünya basınına mesaj oldu

Fenerbahçe'ye gönül vermiş isimler hem son dönemde yaşanan siyasal sııntıları hem de sarı lacivertli camianın istediği yeniden-adil yargılanma taleplerini yüksek sesle dile getirdiler. Ülkemizde son günlerde yaşanan ve son olarak sosyal sitelerinin yasaklanmasıyla devam eden süreç dünya basınında da geniş yer buldu. Financal Times'ta yer alan haberde Türkiye'de yasaklana Twitter'in yankılarına yer verildi. Gerek Avrupa gerekse de Amerika'dan gelen siyasi tepkilerin yer aldığı haberde Fenerbahçe taraftarlarının Anıtkabir yürüyüşünden fotoğraflar yer aldı. Financal Times uluslararası baskısı ve internet sitesinde yer alan haberde Fenerbahçe taraftarının Anıtkabir fotoğraflarının Twitter yasakları haberinde kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin detyaındaysa Fenerbahçeli taraftarların muhalif tavırlarından bahsedildi. Son dönemde yaşanan sıkıntılıların yer aldığı haberde sarı lacivertli taraftarların Ata'nın huzurundaki fotoğraflarının kullanılması da siyasi rejime bir gönderme olarak algılandı.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0