Görüş Bildir
Haberler
DNS Değiştirme Programı

DNS Değiştirme Programı

DNS Ayarı Değiştirme
09.02.2015 - 18:53 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 18:58

Artık ülkemizde uygulanan sert internet politikaları nedeniyle internet üzerindeki sitelere erişimimiz engellenebiliyor veya yavaşlatılabiliyor. Proxy ve DNS gibi yöntemler sayesinde ise bu internet sitelerine rahatlıkla girebiliyoruz. Esasında DNS değiştirme işlemi oldukça basit bir işlem olduğu gibi çok da fazla vakit alan bir işlem değildir. Yine de DNS değiştirme işlemi ile sürekli manuel bir şekilde uğraşmak istemiyorsanız DNS değiştirme programı indirerek DNS’i kolaylıkla değiştirebilirsiniz. DNS değiştirmek için kullanabileceğiniz yazılımlardan en iyilerinin kısaca açıklamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Dns ve Hosts Değiştirme Programı 2.1

Bu programın yardımı ile kolaylıkla tek bir tıklamada DNS adresinizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca içerisinde yer alan DNS adresleri sayesinde ekstradan DNS arayıp değiştirmenize de gerek kalmaz. Yazılımın diğer bir güzel yanı ise Hosts dosyasını değiştirmek istediğinizde bu işlemi sizin için oldukça kısa bir süre içerisinde halletmesidir. Manuel DNS değiştirme işlemi ile uğraşmak istemeyen tüm kullanıcılar bu program ile DNS adreslerini değiştirebilirler.

TAMindir DNS Değiştirici 2.0

Tamindir’in kullanıcılarına sunmuş olduğu TAMindir DNS değiştirme aracı da son derece kullanışı bir araç. Boyutunun düşük olması da kolaylıkla yalnızca birkaç saniye içerisinde indirmemize yardımcı oluyor. Programı indirdikten sonra Hangi DNS sağlayıcısının DNS’ini kullanmak istiyorsanız listeden seçmeniz ve uygula demeniz yeterli. Geri kalan tüm işlemleri Tamindir’in bu küçük ama marifetli aracı sizin için hallediyor.

Kaynak: http://www.dnsayaridegistirme.com/dns...
İçeriğin Devamı Aşağıda

DNS Ayarı Değiştirme

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın