Görüş Bildir
Haberler
DİYETİNİZİ CEBİNİZDEN TAKİP ETMEK İÇİN EN İYİ MOBİL DİYET UYGULAMALARI

DİYETİNİZİ CEBİNİZDEN TAKİP ETMEK İÇİN EN İYİ MOBİL DİYET UYGULAMALARI

En iyi Diyet Uygulamaları

Cep telefonları artık  günümüzde her alanda etkin kullanım için bize kolaylık sağlıyor. Etkin kullanımı ile birlikte hayatımızı kolaylaştıran uygulamaları da beraberinde getiriyor. Yaz aylarında en çok aranan terimlerin başında diyet geliyor. İnsanlar kış boyunca aldıkları kilolardan kurtulmak için en yeni ve en iyi diyet uygulamalarını arayış içinde oluyor . Bizde en yeni ve en iyi diyet uygulamalarından bir kaçını sizin için sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MyFitnessPal

1. MyFitnessPal

Oldukça başarı bir diyet uygulaması olan MyfitnessPal kendinizi sürekli kontrol etmenizi, gün içinde ne kadar kalori aldığınızı, ne kadar verdiğinizi takip etmenizi sağlayan hem Android hemde İOS işletim sistemlerinde kullanılabilen bir diyet uygulama programı. 

Anroid için Tıklayın

IOS için Tıklayın

2. Sworkit

2. Sworkit

Bir diğer diyet uygulaması olan Sworkit uygulaması MayFitnesPal uygulamasından farklı olarak kendinize uygun diyet programları hazırlamanıza yardımcı oluyor. Size hızlı kilo verme konusunda çeşitli yönlendirmelerde buluyor. Teklifler sunuyor. Uygulama, hem Android, hem de iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.

Android için Tıklayın

İOS için Tıklayın

3. Endomondo

3. Endomondo

En yeni ve En iyi diyet uygulamalarından bir tanesi de Endomondo uygulaması. Günlük yürüyüşleriniz, koşularınız, tıplamanız  veya herhangi hür türlü hareketinizi takip etmenize yardımcı olarak bu hareketler sonunda yaktığınız kalori miktarını size sunan bir uygulama. Bu uygulamada diğer uygulamalar gibi hem Android, hem de iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.

Android için tıklayın

İOS için tıklayın

4. FatSecret Kalori Sayacı

4. FatSecret Kalori Sayacı

Uygulama her ne kadar sadece kalori sayacı olarak kullanılsa da kullanıcılar arasında en çok tercih edilen En iyi diyet uygulamaları arasında yer alıyor. Basit kullanımı kullanıcıların tercih etme nedenlerinden olsa gerek. Bu uygulamada diğer uygulamalar gibi hem hem Android, hem de iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.

Anroid için tıklayın

İOS için tıklayın

En yeni ve en iyi diyet uygulamalarını hali hazırda android ve İos işletim sistemi sahibi telefon sahibi tüm kullanıcılar kullanabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın