Görüş Bildir
Haberler
Dirk Kuyt: "Elim Ayağım Titriyor Ağlıyorum"

Dirk Kuyt: "Elim Ayağım Titriyor Ağlıyorum"

Enver K.
05.04.2015 - 11:01

Sakatlığı nedeniyle Rize'ye götürülmeyen Dirk Kuyt, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı duyunca kelimenin tam anlamıyla şok geçirdi. Hollandalı yıldız duygularını FANATİK'le paylaştı: Ayakta zor durabiliyorum. Kötü düşünmek istemiyorum ama bu şekilde devam edemem.

Olayı bizzat yaşayan futbolcular uzun süre saldırının şokundan kurtulamadı. Ancak saldırının şoka uğrattığı isimler yalnızca kafiledekiler değildi. Sakatlığı nedeniyle Rize deplasmanına götürülmeyen takımın Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, sıcağı sıcağına olayla ilgili düşüncelerini FANATİK’e aktardı.

‘Dik durmak istiyorum’

Takım arkadaşlarının korkunç bir durumla karşı karşıya kaldığını ifade eden Kuyt, “Hala elim ayağım titriyor. Ayakta zor durabiliyorum. Dik durmak istiyorum, kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ağlıyorum ve kendime engel olamıyorum şu anda. Gözlerimden yaşlar geliyor. Ben bu şekilde devam edemem” değerlendirmesini yaptı.

İlk arayan Sneijder

Takım arkadaşlarıyla birlikte olmamasına rağmen saldırıdan sonra şoka giren Dirk Kuyt’ı ilk arayan isim Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder oldu. Dirk Kuyt’u arayan Sneijder, vatandaşı ve milli

takımdan arkadaşına geçmiş olsun dileklerini iletti. Sneijder, onun sakatlığı nedeniyle Rize’ye gitmediğini bildiği halde arkadaşından kafileyle ilgili bilgi aldı ve yanında olduğunu söyledi.

Kafile şoka girdi

Saldırı sırasında otobüste bulunanlar büyük panik yaşadı. Futbolcular ve teknik heyet adeta şoka girdi. İsmail Kartal ve Emre Belözoğlu, mermilerin isabet ettiği şoför mahalini dehşet dolu gözlerle inceledi. Büyük korku yaşayan oyunculardan Mehmet Topal, “Ölümden döndük. Ailelerimiz bizleri merak etmesin. Şoför abimiz dışında kimseye bir şey olmadı. İnşallah o da iyi olacak” diye konuştu. Bekir İrtegün ise Twitter hesabından, “Şoför hariç herkes iyi. Otobüsü o halde nasıl durdurdu hâlâ inanamıyorum” ifadelerini kullandı. İsmail Kartal ise sadece, “Şoför komaya girdi, silahla ateş edildi” diyebildi.

Turkfutbol

Kaynak: http://turkfutbol.com/dirk-kuyt-elim-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0