Görüş Bildir
Haberler
Dernek Başkanı Azra Akın’dan Dolandırıcılık İddiasına Cevap: Çok Ciddi Bir Suistimal Var!

Dernek Başkanı Azra Akın’dan Dolandırıcılık İddiasına Cevap: Çok Ciddi Bir Suistimal Var!

GNS
18.10.2021 - 21:38

Azra Akın, Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı olarak katılarak, ödül töreninde yaşanan dolandırıcılık iddiasına yanıt verdi. Umudum Olur Musun? Derneği adına bağış toplayan ve sonrasında ortadan kaybolan ödül töreni yetkililerinin dolandırıcı olduğu iddia edildi. Dernek başkanlığını yapan Azra Akın sessizliğini bozup olay hakkında açıklama yaptı. Dolandırıcılık iddiası hakkında ilk kez konuşan Akın’ın açıklamalarını haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Umudum Olur Musun?” derneği adına bağış toplayan ve toplanan paralarla kaçtıkları iddia edilen ödül töreni yetkililerinden sonra dolandırıcılığa uğradığını belirtenler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Derneğin başkanı olan Azra Akın bu iddialar karşısında bir süredir sessiz kalsa da suskunluğunu bozdu. Gündüz kuşağı programına katılan Akın işte şu açıklamaları yaptı…

Verilen Sözler Tutulmadı!

Verilen Sözler Tutulmadı!

8’inci kez yapılan ödül töreninde daha önceden de yer aldığını söyleyen Azra Akın “Bu şekilde olunca insanda referans oluyor” dedi. Gecenin organizatörü Burak Akan ile provalarda karşılaştığını anlatan Akın, bağış detayının altını çizerek “Umudum Olur Musun? Derneği için bir bağış gecesi olacaktı aynı zamanda. Çünkü biz insanlar, çocuklar, gençler için çalışan bir derneğiz. Dernek olarak böyle etkinlik yapmak güzel oluyor, bağış toplanabiliyor. Bu şekilde olunca biz kabul ettik ama gördük ki verilen sözleri tutulamadı, tutulmadı.” diyerek sitem etti.

Ciddi Bir Suistimal Var

Ciddi Bir Suistimal Var

Ödül töreninin 8’inci kez yapıldığını ve belediye ile işbirliği içerisinde olduğunu bildiği için güven duyduklarını anlattı. Ödül gecesinden sonra bağışların gelmediğini vurgulayarak “Değerli dostlarımız bize destek oldular, sanat eserlerini bağışladılar. Ona rağmen bu bağışlar gelmedi. Burada en önemli konu sözlerin tutulmaması” dedi. Arzum Onan’ın heykelinin özensiz şekilde güvenliğe bırakılıp kaçıldığını anlatan Azra Akın, Nurgül Yeşilçay’ın tablosunun henüz ortada olmadığını söyledi.

Dernek yetkililerinden Yasemin Kök ise vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini vurguladı. Para karşılığında ödül dağıtıldığını anlatarak, bunlardan son anda, ödül gecesinde haberleri olduğunu söyledi. “Çok ciddi bir suistimal var” diyerek isyan etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın