Görüş Bildir
Haberler
TV
DC Comics Bir Dizinin Daha Hazırlığını Yapıyor!

DC Comics Bir Dizinin Daha Hazırlığını Yapıyor!

harley quinn
29.10.2014 - 04:45 Son Güncelleme: 29.10.2014 - 17:41

DC Comics’in ve çatı şirketi Warner Bros’ın televizyon girişimlerine yetişemiyoruz artık. Arrow ile gayet masumane bir şekilde başlayan bu atılım, bir anda The Flash, Gotham ve Constantine’in 2014-15 sezonunda gala yapması ve peşi sıra gelecek Supergirl ve Teen Titans dizilerinin dedikoduları tam anlamıyla bir imparatorluğa dönüşmüştü. Marvel’ın sinemada yaptığını, DC kara ekranda yapıyora benziyordu ki, daha da devamı gelecek gibi gözüküyor. Baksanıza, Gotham’ın planı projesi tuttuktan sonra DC aynı muameleyi diğer devine de çekme niyetinde!

Nedir bu plan proje? Gotham bildiğiniz gibi Batman evreninde geçen, ama Batman’in arka planda olduğu bir dizi. Bruno Heller’ın dizisi Bruce Wayne’in çocukluğu sırasında geçiyor ve baş rolünde Kara Şövalye’den ziyade, Gotham şehrinin kendisi var. Peki DC’nin bunu uyarlamak istediği şey ne? Superman! Evet, son gelen dedikodulara göre Superman’in doğumu (ve dolayısıyla Krypton’un yok oluşu) öncesi geçen bir dizi geliştirilmekte şu an. Adı da Krypton!

Bleeding Cool’dan gelen dedikoduya göre dizinin başında David S. Goyer duracak. İsim tanıdık gelmiş olabilir, ne de olsa DC Comics’in canlı uyarlamaları söz konusu olunca en yetkili adamlardan biri. Christopher Nolan’ın The Dark Knight üçlemesinin senaryosunu yazanlardan biri olan Goyer, aynı zamanda şimdiki Justice League sinematik evrenini bir anlamda başlatmış olan Man of Steel‘ı da yazmıştı. Goyer şu sıralar kendi geliştirdiği ve başında duracağını belirttiği Constantine dizisiyle meşgul ama, görünüşe bakılırsa bir dizilik daha yeri var!

Krypton dizisi ilginizi çeker mi? Konsept iyi mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak: http://geekyapar.com/konular/dizi/dc-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın